
me cha's zwar au mit normale brootesauce mache, aber die richtigi hani bis jetzt numme in kanada gseh. hüt machi wieder will mir e packig vo dere sauce mitbrocht worde isch

Moderator: Avenger
Daran denke ich als an die tätigste Epoche meines Lebens.
derinderinderinderin hat geschrieben:bulinarische kanause
emP hat geschrieben:Das Esse isch das was meh ohni zögere au cha als "Abfall" bezeichne, also ähnlich wie bim Tofu mit Fertigsalatsauce.
E chli meh (Ess-)Kultur würd däm (Sub-)Forum guet tue.
zwirrlibatz hat geschrieben:erdnusssauce
Daran denke ich als an die tätigste Epoche meines Lebens.
evo hat geschrieben:emP hat geschrieben:Das Esse isch das was meh ohni zögere au cha als "Abfall" bezeichne, also ähnlich wie bim Tofu mit Fertigsalatsauce.
E chli meh (Ess-)Kultur würd däm (Sub-)Forum guet tue.
ja denn hopp, zeig uns dini gourmet gricht
biz trashigs und kurioses darfs au ha
ebe, isch doch super. also caprese ohni tomate, sozäge.evo hat geschrieben:![]()
so züg machi in letschter zit no oft. zb. am sunnti:
büffumozarella mit früschem basilikum, salz, biz oliveöl und drzue gurke (ich ha rohi tamate nit so gern :typej: ) und ciabatta brot
emP hat geschrieben: --> Und wennde so öppis ähnlichs wie obe wosch muesches "mexikanisch" (--> Achtung Afüehrigszeiche!) mache. Mit Nachos, Cheddarcheese etc. Das isch denn glaubs au chli besser.
Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 4 Gäste