http://www.bamix.ch" onclick="window.open(this.href);return false;
Chasch Drinks demit machä, Züg püriere etc. etc. hed verschiedeni Ufsätz.
Und letschti hani relativ erschreckend feschtgstellt (weli scho sit Johrä kein meh gmacht han, also länger alsi das Teil han) dass bim Schlagrahm machä muesch ufpassä, wills öpä 5 sek gohd unds bi 10 sek fascht scho Butter isch. Grosszügig gschätzt.
Und d Reinigung gohd au nid viel länger. je nach dem was gmacht hesch grad nachem Gebruch gschwind im Wasser laufä loh, und wenns chli gröber gsie isch halt no gschwind chli abspüele oder chli mitem Schwam drüber und fertig.
Han au mol so en Standblender gha... glaub niä meh. Brucht viel z vil Platz und isch im Gebruch absolut unflexibel, und zum Reinigä im Verglich zu somenä Stabmixer eifach nur verschissä.