Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Moderator: Avenger
Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
So stelli mer das vor, das wär öppe de Minimalstandard.
Rindhuft mit Chllies und Gmües:
Rindshuft, Chillies, Lauch Zucchetti, Sojasauce, Auschteresauce
Rindhuft mit Chllies und Gmües:
Rindshuft, Chillies, Lauch Zucchetti, Sojasauce, Auschteresauce
Of course I talk to myself... Sometimes I need a professional opinion...
- zeromeier
- The(G)net - Redakteurrrrr
- Beiträge: 17717
- Registriert: 06 Dez 2007 09:55
- TRADINGPOINTS:
-
970
- Kontaktdaten:
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Uncle Bens Thai-Curry Sauce, Riis, 1 Peperoni, Ananasschiibä, evtl. Pouletfleisch, alles abrate, sauce drübe, nahwürze, riis dezuä, fertig. super.
- Tatsujin
- PC Engine Lover!
- Beiträge: 80239
- Registriert: 05 Mär 2002 17:28
- TRADINGPOINTS:
-
1190
- Kontaktdaten:
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
KIKKOMAN..SHOO MEE, SHOO YUUU!!


PCE Games countdown: 695/738 (44 to go or 95% clear)
PCE Shmups countdown: 111/111 (all clear!!)
PCエンジン - シューティングゲーム読み秒:111/111枚 (クリア!!)
Intuitive improvisation is the secret of genius.
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
zeromeier hat geschrieben:Uncle Bens Thai-Curry Sauce, Riis, 1 Peperoni, Ananasschiibä, evtl. Pouletfleisch, alles abrate, sauce drübe, nahwürze, riis dezuä, fertig. super.
Uncle Bens hett so chli gout nach plastig. hani mal bim campe chauft.

Of course I talk to myself... Sometimes I need a professional opinion...
- Sephi
- Ghibli-ins-Aug-Trugger
- Beiträge: 15828
- Registriert: 06 Mai 2003 16:09
- TRADINGPOINTS:
-
390
- Kontaktdaten:
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Kikkooomaaaaan, Kikkkooooomaaaaaaaaaan....Tatsujin hat geschrieben:KIKKOMAN..SHOO MEE, SHOO YUUU!!
- h4xX0r
- The(G)Forum Moderator
- Beiträge: 5321
- Registriert: 06 Okt 2010 23:20
- Wohnort: uf em monolith am tünkle
- TRADINGPOINTS:
-
40
- Kontaktdaten:
Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
am samschtig mis geburiesse:
apetizer:
häxebrötli (philadelphia, paprika, salz, pfeffer)
büffelmozarella mit basilikumblatt und cherrytomate mit oliveöl und balsamico alles ufeme zahstocher.
vorspiis:
caesarsalad ohni die saugruusige anchovis mit aagröschtetem baguette
nebedrah gschwellti herdöpfel i de pfanne im oliveöl ufgheizt und liecht verdruckt mit früehligszwiebel und lemondressing (zitronesaft, oliveöl, salz, pfeffer, mineralwasser) vermischt
hauptgang:
1.2kg rindsfilet niedergaart, nudle mit balsamico-rotwii reduction. rüebli und zucchetti im steamer gmacht und denn in butter aabrötled.
apetizer:
häxebrötli (philadelphia, paprika, salz, pfeffer)
büffelmozarella mit basilikumblatt und cherrytomate mit oliveöl und balsamico alles ufeme zahstocher.
vorspiis:
caesarsalad ohni die saugruusige anchovis mit aagröschtetem baguette
nebedrah gschwellti herdöpfel i de pfanne im oliveöl ufgheizt und liecht verdruckt mit früehligszwiebel und lemondressing (zitronesaft, oliveöl, salz, pfeffer, mineralwasser) vermischt
hauptgang:
1.2kg rindsfilet niedergaart, nudle mit balsamico-rotwii reduction. rüebli und zucchetti im steamer gmacht und denn in butter aabrötled.
80% der Lebenskunst besteht darin, mit denjenigen, die uns beschwerlich und unangenehm vorkommen, angemessen umzugehen.
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Tatsujin hat geschrieben:du bruchsch:
-eier (8 stk. für zwei persone)
-schpäckschtreife
-schiibe chääs (wo möglichsch guet schmilzt)
-butter
-pfäffer
-salz
-paprika
-dillspitze
den machsch wie folgt und bis am schluss immer uf niedriger flamme halte:
[imghttp://img407.imageshack.us/img407/2724/p1060860zj9.jpg[/img]
und immer schön dä deckel druff lah!
än guätä!
Zuletzt geändert von emP am 29 Okt 2010 07:34, insgesamt 1-mal geändert.
Of course I talk to myself... Sometimes I need a professional opinion...
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
muesi au widermol mache! es isch wahnsinnig geil. nur tumm dass me sich denn zum kalorieusgliich e wuche lang vo rohe rüebli ernäre muess 

- mousch
- Shady's Personal Trainer
- Beiträge: 3411
- Registriert: 22 Feb 2005 13:07
- Wohnort: Venice Beach
- TRADINGPOINTS:
-
512
- Kontaktdaten:
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Naja wenn du dezue nid no Broscht oder süsch irgendwelchi KH mampfsch, gseni kei Problem für das Gricht. Isch halt vil fett, aber fett allei macht zum glück nid fett..evo hat geschrieben:muesi au widermol mache! es isch wahnsinnig geil. nur tumm dass me sich denn zum kalorieusgliich e wuche lang vo rohe rüebli ernäre muess

Ich trainiere nicht um länger zu leben - ich trainiere um gesünder zu sterben!
D Schnurre voll vom fuhl und hässlech si? *klick*
NO PAIN - NO GAIN
D Schnurre voll vom fuhl und hässlech si? *klick*
NO PAIN - NO GAIN
- zwirrlibatz
- offischel roggnroll instanz
- Beiträge: 68403
- Registriert: 07 Okt 2010 15:14
- TRADINGPOINTS:
-
130
- Kontaktdaten:
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
bescht pasta sauce:
parmesan & rahm 1:1 i de pfanne verschmelze, pfäffer und viel viel viel früsche rosmarin.
parmesan & rahm 1:1 i de pfanne verschmelze, pfäffer und viel viel viel früsche rosmarin.
I speeled my drink!
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
das wuchenänd hani sones tatsel-schpiegelei gmacht. huere guet ischs gsi. 

wenn die kacke dampft... ist es kalt
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Was ich mich scho lang mol gfrögt han: Warum gsehnd am Tatsujin sini Eier so komisch us? Oder isch das normal in Japan.
-
- Serie-Junkie
- Beiträge: 29026
- Registriert: 12 Mai 2002 17:23
- TRADINGPOINTS:
-
330
- Kontaktdaten:
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
ussert dir het die hie glaub no keine gseh.Acid hat geschrieben:Was ich mich scho lang mol gfrögt han: Warum gsehnd am Tatsujin sini Eier so komisch us? Oder isch das normal in Japan.
chchch
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)

btw was isch komisch a dene Eier?
Of course I talk to myself... Sometimes I need a professional opinion...
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
dr deckel druf legg trick macht das. het nüt mit de eir ztue
- Shadow
- Administrator
- Beiträge: 50538
- Registriert: 04 Mär 2002 19:18
- Wohnort: Zürich, Switzerland
- TRADINGPOINTS:
-
4852
- Kontaktdaten:
Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Was diskutiered ihr da über em Tatsu sini Eier? LOL
Cheers, SHADOW
Administrator > | The(G)Forum | The(G)Net | GNN.ch |
| XBL: shady2442 | PSN: Lando2442 | Wii U: Shadow2442 | For Sale Stuff! | http://old.thegforum.ch | PCE Daisakusen - we luv PCE!

Administrator > | The(G)Forum | The(G)Net | GNN.ch |
| XBL: shady2442 | PSN: Lando2442 | Wii U: Shadow2442 | For Sale Stuff! | http://old.thegforum.ch | PCE Daisakusen - we luv PCE!

Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Shadow hat geschrieben:Was diskutiered ihr da über em Tatsu sini Eier? LOL
Findsch sie dänn nöd schön?
Yesterday was Thursday, Today is Friday, Tomorrow is Saturday And Sunday comes afterwards
- h4xX0r
- The(G)Forum Moderator
- Beiträge: 5321
- Registriert: 06 Okt 2010 23:20
- Wohnort: uf em monolith am tünkle
- TRADINGPOINTS:
-
40
- Kontaktdaten:
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
en mega trick laulevo hat geschrieben:dr deckel druf legg trick macht das. het nüt mit de eir ztue
80% der Lebenskunst besteht darin, mit denjenigen, die uns beschwerlich und unangenehm vorkommen, angemessen umzugehen.
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
du ich erklärem nummer warum t eier "komisch" usgsehn
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
:typej:ritschi hat geschrieben:ussert dir het die hie glaub no keine gseh.Acid hat geschrieben:Was ich mich scho lang mol gfrögt han: Warum gsehnd am Tatsujin sini Eier so komisch us? Oder isch das normal in Japan.
Joggel

Ah... Mercie.. han glaub no niä Spiegeleier mit Deckel druf gmacht, drum hani das ebä no niä gseh. Hed das en Vorteil?evo hat geschrieben:du ich erklärem nummer warum t eier "komisch" usgsehn
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
filicht isch s eigäl biz mehr dure? ich weiss es nitAcid hat geschrieben:Hed das en Vorteil?

Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
es verteilt d'hitz besser i de pfanne. susch ischs eifach une schwarz und obe no roh. mit dem deckel isch das chli glichmässiger. usserdem bruchsch weniger energie bim choche, wännd amigs en deckel drufhausch, will nid di ganz hitz obe use gaat.
wenn die kacke dampft... ist es kalt
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Ja guet... die grundlegende Eigäschaftä vonerä Pfanne mit und ohni Deckel sind glaub de meischtä klar. Ich han gmeint spezifisch wäg derä Gschicht mitem Eigäl...putzfrau hat geschrieben:es verteilt d'hitz besser i de pfanne. susch ischs eifach une schwarz und obe no roh. mit dem deckel isch das chli glichmässiger. usserdem bruchsch weniger energie bim choche, wännd amigs en deckel drufhausch, will nid di ganz hitz obe use gaat.
Ich mag mini Spiegeleier unä und vor allem am Rand schön chnusperig, und s Eigäl no möglichscht flüssig, so dasmers cha ufstächä und denn flüssts über s Eiwiss... s Beschtä amene Spiegelei findi das. Schwarz wird au ohni Deckel i de Regel nüt. Drum glaubi isch es nüt für mich Spiegeleier mit Deckel... aber ich chas jo mol versuächä.
- LuiStyle
- VIP-Member
- Beiträge: 2765
- Registriert: 06 Okt 2010 21:37
- Wohnort: Überall und nirgends
- TRADINGPOINTS:
-
60
- Kontaktdaten:
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Ich han hüt am Tatsu sini Eier usprobiert
Es würkli super gsi ich chans allne nur empfehle:1thumb:
.
Han aber weniger Zuetate brucht willi nöd alles gah han:oops:
s'nächstmal muessi sicher meh Käs inne tue

Es würkli super gsi ich chans allne nur empfehle:1thumb:


Han aber weniger Zuetate brucht willi nöd alles gah han:oops:
s'nächstmal muessi sicher meh Käs inne tue

Switch: 4627-6864-8584
PS4: LuiStyle_7
XBOX Live: LuiStyle07
PS4: LuiStyle_7
XBOX Live: LuiStyle07
Wer ist online?
Mitglieder in diesem Forum: Majestic-12 [Bot] und 23 Gäste