Seite 2 von 2
Re: was (simples) choche?
Verfasst: 15 Dez 2010 10:46
von Tatsujin
Wurstsalat hat geschrieben:Au ganz simple und fein!
Altes Brot i schiibe schniide und schnell in Bachoffe.
Knusbrig bache und denn en schuss oliveöl drüber.
Tomate i chliini stück hacke mit e bitz basilikumblätter und oliveöl verfeinere und nacher ufs brot legä.
Fertig isch feini Bruscetta.
Sguete a de ganze sach! Nöd länger als 6-7min und kei pfanne zum butze.
Falls das nöd gnueg isch eifach no chli parmesan stückli in hochwertigem Balsamicoessig ihdünkle und esse.
Passt super dezue, isch fein und simple.
ich wür na chli mozzarella uf de brot ui tue und en schuss balsamico drüber jätte!
Re: was (simples) choche?
Verfasst: 15 Dez 2010 10:50
von Wurstsalat
Thanatos hat geschrieben:Wurstsalat hat geschrieben:Fertig isch feini Bruscetta.

i würd ev no ä Huuch finghackte Chnobli drüber tue

Tut mer offiziell eig. nöd druff aber würd no guet schmöcke, mussi grad mal probiere!

Vlt. no chli roti zwible, denn wird die sach no süesser.
Nachteil isch nur de gruch nacher usem muul
Tatsujin hat geschrieben:Wurstsalat hat geschrieben:Au ganz simple und fein!
Altes Brot i schiibe schniide und schnell in Bachoffe.
Knusbrig bache und denn en schuss oliveöl drüber.
Tomate i chliini stück hacke mit e bitz basilikumblätter und oliveöl verfeinere und nacher ufs brot legä.
Fertig isch feini Bruscetta.
Sguete a de ganze sach! Nöd länger als 6-7min und kei pfanne zum butze.
Falls das nöd gnueg isch eifach no chli parmesan stückli in hochwertigem Balsamicoessig ihdünkle und esse.
Passt super dezue, isch fein und simple.
ich wür na chli mozzarella uf de brot ui tue und en schuss balsamico drüber jätte!
Denn werdets wie chliini mini pizzas, hanni au scho mal gmacht. Schmöckt guet und hät en eigene gschmack. Vlt au es stuck schinke no under tomate
Mastler(P) hat geschrieben:alte, wenn chani mal zu eu go mangiare?

Irgendwenn mal im 2011

musch cho wenns frischi pizza oder sugo git.

Re: was (simples) choche?
Verfasst: 15 Dez 2010 10:54
von Wurstsalat
Thanatos hat geschrieben:Wurstsalat hat geschrieben:
Tut mer offiziell eig. nöd druff aber würd no guet schmöcke, mussi grad mal probiere!

Vlt. no chli roti zwible, denn wird die sach no süesser.
Nachteil isch nur de gruch nacher usem muul

I weiss

aber i hautä mi säutä a "offizielli" Rezäpt!
Dr Gruch isch haub so schlimm wenn d Frou zglichä mitisst


richtig so! Zwible und knobli sind e sbeste! Offizielli rezept sind guet aber die eige marke muss trotzdem no druff

Re: was (simples) choche?
Verfasst: 15 Dez 2010 10:59
von Tatsujin
Thanatos hat geschrieben:Tatsujin hat geschrieben:jätte!
I kennä ä Tubel wo das als Synonüm für bümsle brucht, ziemlech dumm oder?
ja
Re: was (simples) choche?
Verfasst: 15 Dez 2010 11:03
von Wurstsalat
Au ganz fren!
Pouletbrüstli in e Form und mitere Honigsenfmarinade bestriiche + übergiesse. Denn in Bachoffe und das ganze chli schmoore und ufzieh lah. Nebedbi denn no Peperoni, chli zwible und zugetti schnitz innere pfanne churz ahbrate und mit de pouletbrüstli serviere.
Genau richtig für en znacht wo nöd zfest im mage ligge söll und gsund isch!
Mer chann natürli no chli salat mache / spinat / whatever, aber das isch halt mini lieblingsmischig vo puoletbrüstli und (G)müess!
Re: was (simples) choche?
Verfasst: 15 Dez 2010 11:14
von Mastler(P)
Thanatos hat geschrieben:I kennä ä Tubel wo das als Synonüm für bümsle brucht, ziemlech dumm oder?
scho, aber haet au eh recht luschtigi note. so langs mer noed zvill seid.
ich wuerds no ab und zue bringe ala: und denn han ihre mini sauce uebers gsicht gjaettet.
toehnt doch no guet.
Wurstsalat hat geschrieben:Au ganz fren!
ou, fick ja!
man ich vermiss dae tschingg bi mir mega. ha das salt_im_bocca nomal wele aesse.
