Seite 2 von 2

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 20 Dez 2011 07:47
von Waldschrat
geosnow hat geschrieben:bis gschachtet
japserj0den?

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 20 Dez 2011 09:30
von Tatsujin
geosnow hat geschrieben:
Tatsujin hat geschrieben: rolf, die zuebereitig.
wotsch en velo sattel? :sleepy:
Tatsujin hat geschrieben: nöd chli schad drum?
um was? ums tierli? häsch sicher au scho fleisch gässe. :vortex:
Nei, ebe d zuebereitig. Ich isses ebe lieber dert wos vomene profi zuebereited worde isch.

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 20 Dez 2011 10:20
von geosnow
Tatsujin hat geschrieben: Nei, ebe d zuebereitig. Ich isses ebe lieber dert wos vomene profi zuebereited worde isch.
isch nöd soo schwer! muesch es nur richtig mache.

1. s fleisch vode wagyu rinder hät viel fett. isch aber s besseri fett, wo auch für choleschterindiät guet isch.
2. defür nimmt mer oliveöl zum brate, wills en tüfe siedepunkt hät.
3. die richtig hitz hät mer, wenn s öl afang blase bilde, wenn d holzchelle id pfanne hebsch. denn d herdplatte uf mittleri hitz stelle. gas herd wär natürlich no chli besser.
4. jedi siite churz ah schmorre und denn vom für wegnäh.

5.a) chalt stelle und denn so präsentiere:

http://www.google.ch/search?q=beef+sash ... 80&bih=959" onclick="window.open(this.href);return false;

5.b) ab in in römertopf und denn in offe bi 60-70grad für 10-15min gare.

:1thumb:

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 20 Dez 2011 11:19
von Tatsujin
ebe, lieber bim profi uf em teppan la mahen :1thumb:

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 20 Dez 2011 12:27
von geosnow
Tatsujin hat geschrieben:ebe, lieber bim profi uf em teppan la mahen :1thumb:
ich bin profi!

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 07 Mär 2012 07:30
von TypeJ
deluxe paket bstellt :wixer: