
Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Moderator: Avenger
- LeviathanX
- Administrator
- Beiträge: 11677
- Registriert: 26 Apr 2002 14:08
- TRADINGPOINTS:
-
20
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Ah ja; haut mal Honig in den Kaffee anstatt Zucker. Ist deutlich besserer Geschmack. Für empfindliche Leute neutraler Honig, ansonsten Waldhonig; ganz fein 

- Sephi
- Ghibli-ins-Aug-Trugger
- Beiträge: 15828
- Registriert: 06 Mai 2003 16:09
- TRADINGPOINTS:
-
390
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Oh lueg, e Mönsch ohni Gschmacksnärve.Buccaneer hat geschrieben:all Vorschläg:![]()
Wie chan mer nur!
- Sephi
- Ghibli-ins-Aug-Trugger
- Beiträge: 15828
- Registriert: 06 Mai 2003 16:09
- TRADINGPOINTS:
-
390
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Buccaneer hat geschrieben: Das isch en Vergewaltigung vode Gschmacksnärve. Han beobachtet, dass viel Lüt gstörti Gschmacksnärve hend. Egal wie salzig, sie salzed nache. Egal wie würzig, si würzed nache.

- Tatsujin
- PC Engine Lover!
- Beiträge: 80239
- Registriert: 05 Mär 2002 17:28
- TRADINGPOINTS:
-
1190
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
het vor allem au hert viel mit dem thema da z tue.Sephi hat geschrieben:Buccaneer hat geschrieben: Das isch en Vergewaltigung vode Gschmacksnärve. Han beobachtet, dass viel Lüt gstörti Gschmacksnärve hend. Egal wie salzig, sie salzed nache. Egal wie würzig, si würzed nache.


PCE Games countdown: 695/738 (44 to go or 95% clear)
PCE Shmups countdown: 111/111 (all clear!!)
PCエンジン - シューティングゲーム読み秒:111/111枚 (クリア!!)
Intuitive improvisation is the secret of genius.
- Shadow
- Administrator
- Beiträge: 50539
- Registriert: 04 Mär 2002 19:18
- Wohnort: Zürich, Switzerland
- TRADINGPOINTS:
-
4852
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Tatsujin hat geschrieben:ROLF, was isch bi dier schief gloffe?Buccaneer hat geschrieben:Tatsujin hat geschrieben:was giz a mim letschte vorschlag ds mekere? öppis vom feinschte wo giz.
so Züg isch pervers und Lüt wo das ässed ghöred igsperrt. Hans nie chönne verstah. Mini Fründin macht au so grusigi Sache...
Chäs und Konfi![]()
Chäs und Honig![]()
Ketchup mit fast allem![]()
Das isch en Vergewaltigung vode Gschmacksnärve. Han beobachtet, dass viel Lüt gstörti Gschmacksnärve hend. Egal wie salzig, sie salzed nache. Egal wie würzig, si würzed nache.
Die meiste Lüt chönnd gchochts und ungwürzts Gmües gar nümme frässe, wells lut derne irne Meinig nach "nüt" schmöckt...
er hät teilwiis rächt. aber chäs und konfi =

Cheers, SHADOW
Administrator > | The(G)Forum | The(G)Net | GNN.ch |
| XBL: shady2442 | PSN: Lando2442 | Wii U: Shadow2442 | For Sale Stuff! | http://old.thegforum.ch | PCE Daisakusen - we luv PCE!

Administrator > | The(G)Forum | The(G)Net | GNN.ch |
| XBL: shady2442 | PSN: Lando2442 | Wii U: Shadow2442 | For Sale Stuff! | http://old.thegforum.ch | PCE Daisakusen - we luv PCE!

- h4xX0r
- The(G)Forum Moderator
- Beiträge: 5321
- Registriert: 06 Okt 2010 23:20
- Wohnort: uf em monolith am tünkle
- TRADINGPOINTS:
-
40
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
ich han amigs au s'gfühl bevor mer balsamico mit vanille creme und schoggi glace isst, sött mer mal zerscht "lerne" wie e richtigi tomatesauce chan schmöcke.
ich weiss, total stier und mongo, findi aber.
dem ganze "gschmacksexplosione"-gelaber bim mische vo zeugs, wo mer bis jetzt us guetem grund nöd gmischt hät, chan ich nüt abgwünne.
ich weiss, total stier und mongo, findi aber.
dem ganze "gschmacksexplosione"-gelaber bim mische vo zeugs, wo mer bis jetzt us guetem grund nöd gmischt hät, chan ich nüt abgwünne.
80% der Lebenskunst besteht darin, mit denjenigen, die uns beschwerlich und unangenehm vorkommen, angemessen umzugehen.
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
E intressante Aspekt. Bevor ig uf Chäs Konfi tue, chaufi lieber e aständige Chäs wo so öppis e chli schad ume Chäs wär.
BTW: Pro-Tipp für Z'morge: Knäckebrot mit Banane, Anke und chli Salz.
BTW: Pro-Tipp für Z'morge: Knäckebrot mit Banane, Anke und chli Salz.
Of course I talk to myself... Sometimes I need a professional opinion...
-
- VIP-Member
- Beiträge: 10722
- Registriert: 07 Dez 2005 10:00
- TRADINGPOINTS:
-
420
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
:spit:emP hat geschrieben:Z'morge
- Tatsujin
- PC Engine Lover!
- Beiträge: 80239
- Registriert: 05 Mär 2002 17:28
- TRADINGPOINTS:
-
1190
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
ja es git sicher gränzwärtigs da ine, aber a mim letschte biespiel z.b. isch etz überhaupt nüt schrägs dra oder chönti in irgend ere art nöd fein si.h4xX0r hat geschrieben:ich han amigs au s'gfühl bevor mer balsamico mit vanille creme und schoggi glace isst, sött mer mal zerscht "lerne" wie e richtigi tomatesauce chan schmöcke.
ich weiss, total stier und mongo, findi aber.
dem ganze "gschmacksexplosione"-gelaber bim mische vo zeugs, wo mer bis jetzt us guetem grund nöd gmischt hät, chan ich nüt abgwünne.
und ebe gonfi uf em chääs z.b. isch was absolut suprigs. wenns eim nöd passt muess mers nöd ässe, aber das het na lang nüt mit vergewaltigung vode Gschmacksnärve z tue.
zudem giz gnueg främdi chuchine wo so kombos absolut normal sind.
sind immer die gliiche foodnazis wo umemööged. sölled doch jede tag nur zürigschnätzlets ässle.


PCE Games countdown: 695/738 (44 to go or 95% clear)
PCE Shmups countdown: 111/111 (all clear!!)
PCエンジン - シューティングゲーム読み秒:111/111枚 (クリア!!)
Intuitive improvisation is the secret of genius.
- zwirrlibatz
- offischel roggnroll instanz
- Beiträge: 68403
- Registriert: 07 Okt 2010 15:14
- TRADINGPOINTS:
-
130
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
LeviathanX hat geschrieben:Ah ja; haut mal Honig in den Kaffee anstatt Zucker. Ist deutlich besserer Geschmack. Für empfindliche Leute neutraler Honig, ansonsten Waldhonig; ganz fein

das isch so schräg, das probier ich tatsächli grad.
I speeled my drink!
- zwirrlibatz
- offischel roggnroll instanz
- Beiträge: 68403
- Registriert: 07 Okt 2010 15:14
- TRADINGPOINTS:
-
130
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
findsch guet, verallgemeinere?h4xX0r hat geschrieben:ich han amigs au s'gfühl bevor mer balsamico mit vanille creme und schoggi glace isst, sött mer mal zerscht "lerne" wie e richtigi tomatesauce chan schmöcke.
ich weiss, total stier und mongo, findi aber.
dem ganze "gschmacksexplosione"-gelaber bim mische vo zeugs, wo mer bis jetzt us guetem grund nöd gmischt hät, chan ich nüt abgwünne.
I speeled my drink!
- h4xX0r
- The(G)Forum Moderator
- Beiträge: 5321
- Registriert: 06 Okt 2010 23:20
- Wohnort: uf em monolith am tünkle
- TRADINGPOINTS:
-
40
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
findsch guet, persönlichi Meinig?zwirrlibatz hat geschrieben:findsch guet, verallgemeinere?h4xX0r hat geschrieben:ich han amigs au s'gfühl bevor mer balsamico mit vanille creme und schoggi glace isst, sött mer mal zerscht "lerne" wie e richtigi tomatesauce chan schmöcke.
ich weiss, total stier und mongo, findi aber.
dem ganze "gschmacksexplosione"-gelaber bim mische vo zeugs, wo mer bis jetzt us guetem grund nöd gmischt hät, chan ich nüt abgwünne.
80% der Lebenskunst besteht darin, mit denjenigen, die uns beschwerlich und unangenehm vorkommen, angemessen umzugehen.
- zwirrlibatz
- offischel roggnroll instanz
- Beiträge: 68403
- Registriert: 07 Okt 2010 15:14
- TRADINGPOINTS:
-
130
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
"anderi sötted zersch mal" /= persönlichi meinig.
I speeled my drink!
- zwirrlibatz
- offischel roggnroll instanz
- Beiträge: 68403
- Registriert: 07 Okt 2010 15:14
- TRADINGPOINTS:
-
130
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
aber ok. wer sich uf eventuells chrüsimüsi iilaht, hett natürli nie glernt was "normals" ässe isch. total logisch.
I speeled my drink!
- h4xX0r
- The(G)Forum Moderator
- Beiträge: 5321
- Registriert: 06 Okt 2010 23:20
- Wohnort: uf em monolith am tünkle
- TRADINGPOINTS:
-
40
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
ich weiss, total stier und mongo, findi aber.zwirrlibatz hat geschrieben:"anderi sötted zersch mal" /= persönlichi meinig.
80% der Lebenskunst besteht darin, mit denjenigen, die uns beschwerlich und unangenehm vorkommen, angemessen umzugehen.
- h4xX0r
- The(G)Forum Moderator
- Beiträge: 5321
- Registriert: 06 Okt 2010 23:20
- Wohnort: uf em monolith am tünkle
- TRADINGPOINTS:
-
40
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
nei echt, chasch lese oder bisch eifach wieder am trolle, will nix ztue häsch im media märt?
80% der Lebenskunst besteht darin, mit denjenigen, die uns beschwerlich und unangenehm vorkommen, angemessen umzugehen.
- zwirrlibatz
- offischel roggnroll instanz
- Beiträge: 68403
- Registriert: 07 Okt 2010 15:14
- TRADINGPOINTS:
-
130
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
mach mal wassermelone mit feta
I speeled my drink!
- h4xX0r
- The(G)Forum Moderator
- Beiträge: 5321
- Registriert: 06 Okt 2010 23:20
- Wohnort: uf em monolith am tünkle
- TRADINGPOINTS:
-
40
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
WASSERMELONE MIT ZITRONE TOTAL CRAZY
80% der Lebenskunst besteht darin, mit denjenigen, die uns beschwerlich und unangenehm vorkommen, angemessen umzugehen.
- zwirrlibatz
- offischel roggnroll instanz
- Beiträge: 68403
- Registriert: 07 Okt 2010 15:14
- TRADINGPOINTS:
-
130
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
lolh4xX0r hat geschrieben:trolle
I speeled my drink!
- h4xX0r
- The(G)Forum Moderator
- Beiträge: 5321
- Registriert: 06 Okt 2010 23:20
- Wohnort: uf em monolith am tünkle
- TRADINGPOINTS:
-
40
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
gebt viellicht au total gueti gschmacksexplosion, wemmer de darminhalt vomene säuli uf e schoggicreme uusdruckt. de sephi sölls mal teschte.
80% der Lebenskunst besteht darin, mit denjenigen, die uns beschwerlich und unangenehm vorkommen, angemessen umzugehen.
- zwirrlibatz
- offischel roggnroll instanz
- Beiträge: 68403
- Registriert: 07 Okt 2010 15:14
- TRADINGPOINTS:
-
130
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
h4xX0r hat geschrieben:nei echt, chasch lese oder bisch eifach wieder am trolle, will nix ztue häsch im media märt?

Of course I talk to myself... Sometimes I need a professional opinion...
- Sylvara
- The(G)Forum Moderator
- Beiträge: 12129
- Registriert: 05 Mär 2002 18:45
- TRADINGPOINTS:
-
460
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
öppis vom beste isch himbeer-gratin oder ähnlichi gratinierti desserts.
süüri vo de beeri, süessi vo dr vanille-creme und denn no heiss/chalt gmischt (mit bitz vanille glacé oderso) isch unglaublich win
süüri vo de beeri, süessi vo dr vanille-creme und denn no heiss/chalt gmischt (mit bitz vanille glacé oderso) isch unglaublich win

"I like to think of masculinity as a tiny, pretty, porcelain ballerina on the edge of a shelf, ever so delicate and always threatened."
- h4xX0r
- The(G)Forum Moderator
- Beiträge: 5321
- Registriert: 06 Okt 2010 23:20
- Wohnort: uf em monolith am tünkle
- TRADINGPOINTS:
-
40
- Kontaktdaten:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Es gibt eine ganze Menge von kuriosen Zusammenstellungen die etwas unglaublich klingen aber teilweise sehr gut schmecken.
Zum Beispiel:
Streuselkuchen mit feiner Leberwurst bestrichen,
Rotkraut ( Blaukraut ) wird mit Johannisbee-Gelee, Ananas-Marmelade,Aprikosen-Konfitüre, oder einer anderen süßsauren Marmelade verfeinert,
Erbsensuppe wird am Ende der Herstellung ( kurz vor dem Servieren ) verfeinert indem pro Teller ca. ein Esslöffel voll Schweinskopfsülze untergerührt wird,
Käse wird mit Bienenhonig verfeinert ( Scheibe Brot mit Weichkäse oder anderem Käse wird mit Honig beträufelt.
Pfefferminztee mit Milch
Pfannkuchen mit Balsamico
Kartoffelchips mit Essiggurken
Matjeshering mit Erdbeersahne
Sauerkraut und Ananas
Grünen Spargel mit Erdbeeren, Essig und Öl
1 kg Kartoffeln und 1 Zwiebel schälen und würfeln. 3 El Öl in einem Topf erhitzen und Kartoffeln darin anbraten, nach 10 Minuten die Zwiebel zugeben. 500 ml Vollmilch zugießen und die Kartoffeln bei schwacher Hitze in der Milch köcheln lassen. Bei Bedarf etwas Gemüsebrühe nachgießen. Nach 25 Minuten mit Salz, Pfeffer und Paprika würzen. Am Ende der Garzeit kleine Garnelen, Schafskäsewürfel und etwas Dosenmais zugeben.
CRAZY ÜBER CRAZY
Zum Beispiel:
Streuselkuchen mit feiner Leberwurst bestrichen,
Rotkraut ( Blaukraut ) wird mit Johannisbee-Gelee, Ananas-Marmelade,Aprikosen-Konfitüre, oder einer anderen süßsauren Marmelade verfeinert,
Erbsensuppe wird am Ende der Herstellung ( kurz vor dem Servieren ) verfeinert indem pro Teller ca. ein Esslöffel voll Schweinskopfsülze untergerührt wird,
Käse wird mit Bienenhonig verfeinert ( Scheibe Brot mit Weichkäse oder anderem Käse wird mit Honig beträufelt.
Pfefferminztee mit Milch
Pfannkuchen mit Balsamico
Kartoffelchips mit Essiggurken
Matjeshering mit Erdbeersahne
Sauerkraut und Ananas
Grünen Spargel mit Erdbeeren, Essig und Öl
1 kg Kartoffeln und 1 Zwiebel schälen und würfeln. 3 El Öl in einem Topf erhitzen und Kartoffeln darin anbraten, nach 10 Minuten die Zwiebel zugeben. 500 ml Vollmilch zugießen und die Kartoffeln bei schwacher Hitze in der Milch köcheln lassen. Bei Bedarf etwas Gemüsebrühe nachgießen. Nach 25 Minuten mit Salz, Pfeffer und Paprika würzen. Am Ende der Garzeit kleine Garnelen, Schafskäsewürfel und etwas Dosenmais zugeben.
CRAZY ÜBER CRAZY
80% der Lebenskunst besteht darin, mit denjenigen, die uns beschwerlich und unangenehm vorkommen, angemessen umzugehen.
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
DAS DA INE GAHT MIR NÖD IN CHOPF
Wer ist online?
Mitglieder in diesem Forum: Majestic-12 [Bot] und 3 Gäste