Seite 2 von 3
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 11 Apr 2012 16:28
von LeviathanX
Ah ja; haut mal Honig in den Kaffee anstatt Zucker. Ist deutlich besserer Geschmack. Für empfindliche Leute neutraler Honig, ansonsten Waldhonig; ganz fein

Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 11 Apr 2012 22:50
von Sephi
Buccaneer hat geschrieben:all Vorschläg:
Wie chan mer nur!
Oh lueg, e Mönsch ohni Gschmacksnärve.
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 11 Apr 2012 22:52
von Sephi
Buccaneer hat geschrieben:
Das isch en Vergewaltigung vode Gschmacksnärve. Han beobachtet, dass viel Lüt gstörti Gschmacksnärve hend. Egal wie salzig, sie salzed nache. Egal wie würzig, si würzed nache.

Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 01:35
von Tatsujin
Sephi hat geschrieben:Buccaneer hat geschrieben:
Das isch en Vergewaltigung vode Gschmacksnärve. Han beobachtet, dass viel Lüt gstörti Gschmacksnärve hend. Egal wie salzig, sie salzed nache. Egal wie würzig, si würzed nache.

het vor allem au hert viel mit dem thema da z tue.
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 05:49
von Shadow
Tatsujin hat geschrieben:Buccaneer hat geschrieben:Tatsujin hat geschrieben:was giz a mim letschte vorschlag ds mekere? öppis vom feinschte wo giz.
so Züg isch pervers und Lüt wo das ässed ghöred igsperrt. Hans nie chönne verstah. Mini Fründin macht au so grusigi Sache...
Chäs und Konfi
Chäs und Honig
Ketchup mit fast allem
Das isch en Vergewaltigung vode Gschmacksnärve. Han beobachtet, dass viel Lüt gstörti Gschmacksnärve hend. Egal wie salzig, sie salzed nache. Egal wie würzig, si würzed nache.
Die meiste Lüt chönnd gchochts und ungwürzts Gmües gar nümme frässe, wells lut derne irne Meinig nach "nüt" schmöckt...
ROLF, was isch bi dier schief gloffe?
er hät teilwiis rächt. aber chäs und konfi =

Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 07:41
von h4xX0r
ich han amigs au s'gfühl bevor mer balsamico mit vanille creme und schoggi glace isst, sött mer mal zerscht "lerne" wie e richtigi tomatesauce chan schmöcke.
ich weiss, total stier und mongo, findi aber.
dem ganze "gschmacksexplosione"-gelaber bim mische vo zeugs, wo mer bis jetzt us guetem grund nöd gmischt hät, chan ich nüt abgwünne.
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 07:54
von emP
E intressante Aspekt. Bevor ig uf Chäs Konfi tue, chaufi lieber e aständige Chäs wo so öppis e chli schad ume Chäs wär.
BTW: Pro-Tipp für Z'morge: Knäckebrot mit Banane, Anke und chli Salz.
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 08:10
von Schummelschumi
emP hat geschrieben:Z'morge
:spit:
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 10:30
von Tatsujin
h4xX0r hat geschrieben:ich han amigs au s'gfühl bevor mer balsamico mit vanille creme und schoggi glace isst, sött mer mal zerscht "lerne" wie e richtigi tomatesauce chan schmöcke.
ich weiss, total stier und mongo, findi aber.
dem ganze "gschmacksexplosione"-gelaber bim mische vo zeugs, wo mer bis jetzt us guetem grund nöd gmischt hät, chan ich nüt abgwünne.
ja es git sicher gränzwärtigs da ine, aber a mim letschte biespiel z.b. isch etz überhaupt nüt schrägs dra oder chönti in irgend ere art nöd fein si.
und ebe gonfi uf em chääs z.b. isch was absolut suprigs. wenns eim nöd passt muess mers nöd ässe, aber das het na lang nüt mit vergewaltigung vode Gschmacksnärve z tue.
zudem giz gnueg främdi chuchine wo so kombos absolut normal sind.
sind immer die gliiche foodnazis wo umemööged. sölled doch jede tag nur zürigschnätzlets ässle.
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 10:58
von zwirrlibatz
LeviathanX hat geschrieben:Ah ja; haut mal Honig in den Kaffee anstatt Zucker. Ist deutlich besserer Geschmack. Für empfindliche Leute neutraler Honig, ansonsten Waldhonig; ganz fein

das isch so schräg, das probier ich tatsächli grad.
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 10:58
von zwirrlibatz
h4xX0r hat geschrieben:ich han amigs au s'gfühl bevor mer balsamico mit vanille creme und schoggi glace isst, sött mer mal zerscht "lerne" wie e richtigi tomatesauce chan schmöcke.
ich weiss, total stier und mongo, findi aber.
dem ganze "gschmacksexplosione"-gelaber bim mische vo zeugs, wo mer bis jetzt us guetem grund nöd gmischt hät, chan ich nüt abgwünne.
findsch guet, verallgemeinere?
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 11:50
von h4xX0r
zwirrlibatz hat geschrieben:h4xX0r hat geschrieben:ich han amigs au s'gfühl bevor mer balsamico mit vanille creme und schoggi glace isst, sött mer mal zerscht "lerne" wie e richtigi tomatesauce chan schmöcke.
ich weiss, total stier und mongo, findi aber.
dem ganze "gschmacksexplosione"-gelaber bim mische vo zeugs, wo mer bis jetzt us guetem grund nöd gmischt hät, chan ich nüt abgwünne.
findsch guet, verallgemeinere?
findsch guet, persönlichi Meinig?
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 12:11
von zwirrlibatz
"anderi sötted zersch mal" /= persönlichi meinig.
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 12:14
von zwirrlibatz
aber ok. wer sich uf eventuells chrüsimüsi iilaht, hett natürli nie glernt was "normals" ässe isch. total logisch.
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 12:24
von h4xX0r
zwirrlibatz hat geschrieben:"anderi sötted zersch mal" /= persönlichi meinig.
ich weiss, total stier und mongo, findi aber.
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 12:25
von h4xX0r
nei echt, chasch lese oder bisch eifach wieder am trolle, will nix ztue häsch im media märt?
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 12:25
von zwirrlibatz
mach mal wassermelone mit feta
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 12:25
von h4xX0r
WASSERMELONE MIT ZITRONE TOTAL CRAZY
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 12:25
von zwirrlibatz
h4xX0r hat geschrieben:trolle
lol
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 12:26
von h4xX0r
gebt viellicht au total gueti gschmacksexplosion, wemmer de darminhalt vomene säuli uf e schoggicreme uusdruckt. de sephi sölls mal teschte.
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 12:28
von zwirrlibatz
thar he blows.
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 12:57
von emP
h4xX0r hat geschrieben:nei echt, chasch lese oder bisch eifach wieder am trolle, will nix ztue häsch im media märt?

Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 13:05
von Sylvara
öppis vom beste isch himbeer-gratin oder ähnlichi gratinierti desserts.
süüri vo de beeri, süessi vo dr vanille-creme und denn no heiss/chalt gmischt (mit bitz vanille glacé oderso) isch unglaublich win

Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 13:11
von h4xX0r
Es gibt eine ganze Menge von kuriosen Zusammenstellungen die etwas unglaublich klingen aber teilweise sehr gut schmecken.
Zum Beispiel:
Streuselkuchen mit feiner Leberwurst bestrichen,
Rotkraut ( Blaukraut ) wird mit Johannisbee-Gelee, Ananas-Marmelade,Aprikosen-Konfitüre, oder einer anderen süßsauren Marmelade verfeinert,
Erbsensuppe wird am Ende der Herstellung ( kurz vor dem Servieren ) verfeinert indem pro Teller ca. ein Esslöffel voll Schweinskopfsülze untergerührt wird,
Käse wird mit Bienenhonig verfeinert ( Scheibe Brot mit Weichkäse oder anderem Käse wird mit Honig beträufelt.
Pfefferminztee mit Milch
Pfannkuchen mit Balsamico
Kartoffelchips mit Essiggurken
Matjeshering mit Erdbeersahne
Sauerkraut und Ananas
Grünen Spargel mit Erdbeeren, Essig und Öl
1 kg Kartoffeln und 1 Zwiebel schälen und würfeln. 3 El Öl in einem Topf erhitzen und Kartoffeln darin anbraten, nach 10 Minuten die Zwiebel zugeben. 500 ml Vollmilch zugießen und die Kartoffeln bei schwacher Hitze in der Milch köcheln lassen. Bei Bedarf etwas Gemüsebrühe nachgießen. Nach 25 Minuten mit Salz, Pfeffer und Paprika würzen. Am Ende der Garzeit kleine Garnelen, Schafskäsewürfel und etwas Dosenmais zugeben.
CRAZY ÜBER CRAZY
Re: Fantastischi Gschmacks- und Texturkombinatione
Verfasst: 12 Apr 2012 13:14
von thaeye
DAS DA INE GAHT MIR NÖD IN CHOPF