Seite 2 von 3

Re: Öl

Verfasst: 08 Nov 2010 12:20
von evo
LuiStyle hat geschrieben:
und back to topic wär au nöd schlecht :lol:

loooooooooooooooooooool

Re: Öl

Verfasst: 08 Nov 2010 13:46
von Overdose
Ehrlichi meinig. es gseht hässlich us. de gfallt mer d figur vom stuffer de scho besser. logisch.

Sesamöl. logisch darfs ned fehle.

Re: Öl

Verfasst: 09 Nov 2010 07:01
von blackraini
Füre täglich Gebruch hämmer Bertolli extra virgin und de M-Budget oder sus a günstige Balsamico.

Zur Abwechslig hämmer vom von Fass no:
WALDBURG Balsam Himbeere
WALDBURG Balsam Mango
Bordeaux-Rotweinessig
Erdnussöl
Limonenöl
Orangenöl

Bis uf Himbeer und Mango bruchemers nur für Salat...

Re: Öl

Verfasst: 18 Nov 2010 11:56
von NERV
Bio Oliveöl us em Coop. Mega.

Re: Öl

Verfasst: 25 Jan 2011 00:36
von Tatsujin
mousch hat geschrieben:Öl, ich liebs.
hauptsächlich aber zum din bodly iidsööle oder?

Re: Öl

Verfasst: 25 Jan 2011 21:48
von Acid
Ich hanmer neuerdings au mol Rapsöl zuätoh... natürlich gueti Qualität. Mues aber mol no luege wiä guetsmer gfallt. Hans ersch einisch brucht zum Abrötlä...

Wasmi chli iritiert hed, isch dasmer schinbar diä eigentlich guete Öl (z.B. Chaltpressts Oliväöl) nid zum brötlä söt bruchä. Anderi Quällä säged allerdings bim Olivä- und bim Rapsöl sigs keis Problem.

Hanmer au mol extra Oliväöl fürs Brötlä kauft. stoht druf. Isch aber leider relativ hässlich im Verglich.

Re: Öl

Verfasst: 31 Jan 2011 21:44
von mousch
Neu dezue cho:

Leinöl (chotz, aber schier ds gsündischte Öl ufm Planet)
Ernudssöl :wixer:

Re: Öl

Verfasst: 01 Feb 2011 07:32
von Mastler(P)
chotz, :lol: .

Re: Öl

Verfasst: 01 Feb 2011 08:22
von Tatsujin
dis mami im rollstuehl isch es Öl.

Re: Öl

Verfasst: 03 Feb 2011 09:29
von Sylvara
benutze zu 99% oliveöl, gern extra vergine.
vo de 0815, wo im supermark bechunnsch, isch ds monnini eidütig am beste (het o nr. 1 gmacht im k-tipp test). zum choche bruuchi das, für salat oder verfiinere vo spiise, nimmi in dr regel was tüürers.

cha o eifach bitz feins oliveöl mit feinem brot, bitz salz und balsamico sii :sabber:

Re: Öl

Verfasst: 03 Feb 2011 12:30
von Acid
mousch hat geschrieben: Leinöl (chotz, aber schier ds gsündischte Öl ufm Planet)
Wiä lagerisch diä War? Isch jo glaub zimlich heikel... oder hausch eifach grad jenschtes inä, dases inerhalb vo churzer Zit weg isch?

Ich han wäg de lagerproblematik immer ganzi Samä, diä chasch guet lagerä... eifach chli schwieriger zum Gschied mit anderem Frass kombiniere.

Re: Öl

Verfasst: 03 Feb 2011 13:27
von Mastler(P)
Acid hat geschrieben:Ich han wäg de lagerproblematik immer ganzi Samä, diä chasch guet lagerä... eifach chli schwieriger zum Gschied mit anderem Frass kombiniere.
dittler. ich streus gern ueber pasta oder riis. chont guet.

Re: Öl

Verfasst: 03 Feb 2011 15:13
von Sylvara
liinsame in joghurt und müesli, tiptop.

Re: Öl

Verfasst: 03 Feb 2011 21:45
von mousch
Acid hat geschrieben:
mousch hat geschrieben: Leinöl (chotz, aber schier ds gsündischte Öl ufm Planet)
Wiä lagerisch diä War? Isch jo glaub zimlich heikel... oder hausch eifach grad jenschtes inä, dases inerhalb vo churzer Zit weg isch?

Ich han wäg de lagerproblematik immer ganzi Samä, diä chasch guet lagerä... eifach chli schwieriger zum Gschied mit anderem Frass kombiniere.
Wiso Lagere? Leinöl chaufi im Manor im Fläschli i, lageres im Chüelschrank willis ebe nur zum puur trinke nimme.

Leinsame hani au, mischi immer in Magerquark oder Hüttechääs. Chasch aber au übers Gmües streue.

Sind au absolut genial füre Darmtrakt. 20g am Obe und du chasch am morge richtig geil go Pfunde.
Wer bhauptet Sex sig die beschti Sach vor welt, isch no nie richtig schön go schisse! :lol:

Re: Öl

Verfasst: 04 Feb 2011 07:35
von Mastler(P)
:lol: dae geilscht.

aso mir machts aesse meh spass.

Re: Öl

Verfasst: 05 Feb 2011 08:14
von Acid
mousch hat geschrieben: Wiso Lagere? Leinöl chaufi im Manor im Fläschli i, lageres im Chüelschrank willis ebe nur zum puur trinke nimme.

Leinsame hani au, mischi immer in Magerquark oder Hüttechääs. Chasch aber au übers Gmües streue.

Sind au absolut genial füre Darmtrakt. 20g am Obe und du chasch am morge richtig geil go Pfunde.
Wer bhauptet Sex sig die beschti Sach vor welt, isch no nie richtig schön go schisse! :lol:
Ja dasi han ebä gmeint... schinbar haltets sich ebä au im Chüelschrank nur zimlich begrenzt, aber wenn das Züg trinksch isch das natürlich sehr relativ, denn hesch es locker gnueg schnell weg.

Ich nimm amigs en ghüftä Kafilöfel oder zwei. Und s Glichä mit Hanfsamä. Diä sind aber fascht echli feiner und eifacher um ässä (nid so chli und flach).

Re: Öl

Verfasst: 05 Feb 2011 18:27
von mousch
Acid hat geschrieben: Ich nimm amigs en ghüftä Kafilöfel oder zwei. Und s Glichä mit Hanfsamä. Diä sind aber fascht echli feiner und eifacher um ässä (nid so chli und flach).
Ich mische se meischtens in Hüttechääs odr Magerquark, odr wes si muess in mi Goodnight-Shake. Wasmi me ufregt isch das die Dinger chläbe wie blöd, albes hani sogar nachem Zähnputze no es paar ide Muulwinkle am chläbe, sogar am nächschte morge... :lol:

Re: Öl

Verfasst: 05 Feb 2011 20:33
von Acid
mousch hat geschrieben:
Acid hat geschrieben: Ich nimm amigs en ghüftä Kafilöfel oder zwei. Und s Glichä mit Hanfsamä. Diä sind aber fascht echli feiner und eifacher um ässä (nid so chli und flach).
Ich mische se meischtens in Hüttechääs odr Magerquark, odr wes si muess in mi Goodnight-Shake.
Am Hüttächäs bimischä isch no Ok. Magerquark hani lieber wenns in richtig Süess söt go... also mit Frücht gmischt (öb jetzt dört oder frisch), und denn hani nid so gern so "nussigi" Samä debi. Obwohl, eigentlich glaubi das vilicht au nur, will wenimers gnau überleg hani diä glaub voreme Zitli amigs au i ehnder süesser Kombination gha. Muesi also wiedermol probiere. Aber ich finds so puur au gar nid so ohne.
mousch hat geschrieben:Wasmi me ufregt isch das die Dinger chläbe wie blöd, albes hani sogar nachem Zähnputze no es paar ide Muulwinkle am chläbe, sogar am nächschte morge... :lol:
:lol: Allerdings... bi de Hanfsamä isches allerdings fascht no schlimmer... Teil devo (also quasi Teil vo de zerbrochene "Schalä") suged sich no oft fescht an Gaumä, Zahfleisch oder sogar Zungä... das Züg bringtmer amigs chum meh weg, und mehr mues mechanisch dehinter :typej: Aber mer mues s positivä gseh, so hedmer länger öpis devo :-D

Re: Öl

Verfasst: 31 Mär 2011 13:42
von Sylvara
mousch hat geschrieben:
Kürbiskernöl: Vom Coop, choscht öbe 14.- ds Fläschli, aber hell yeah isch ds geil, jede söds probiert ha, trinkes immer wenni gd luscht ha imne Schnapsgläsli.
das isch würkli mega :sabber:

Re: Öl

Verfasst: 31 Mär 2011 13:57
von Mastler(P)
oel shots. :sabber:

Re: Öl

Verfasst: 31 Mär 2011 14:09
von Sylvara
mja guet, eso puur öl trinke machi also nid :P

Re: Öl

Verfasst: 31 Mär 2011 19:59
von h4xX0r
oliveöl us em migros, das i de olivgrüene plastikfläschi isch föggin bescht ever

Re: Öl

Verfasst: 31 Mär 2011 20:12
von PacWoman
uiii leuts :)
wer weiss, wie d'firma bertoli sis öl mischt, nimmts nüme zu sich...
wänn alles oliveöl wo mit toscana agschribe isch, us de toscana chämt--- müesst mer de *kanton* ufklappe chöne *lach*
leider werdet oft olive iikauft, quer dur d'länder transportiert und dänn im akunftsland zu öl prässt (je länger d'zyt vom pflücke bis zum prässe - desto höher de säuregrad im olivenöl)
bertoli importiert fertigs olivenöl mit tankschiff, hät so andockteils im meer - vo det us gaht s'öl i riiesetanks und wird immer zu gliiche teile gmischt. olivenöl us spanie, griechenland, lybien, etc.
aber das ja zämegmischt und abgfüllt in italie isch... tja...

oliveöl chan mer mit wii vergliiche - es git diversi sorte olive - und je nach sorte oder mischig gits es anders öl mit anderem gschmack und je nach dem, kratzig oder mild. ich persönlich han gern milds, fruchtigs olivenöl und han's gar nöd gern wänns kratzt im hals.
de gross unterschied zum wii isch, olivenöl sött mer so schnäll wie möglich ufbruche und guete wii wird mit de jahr besser :)

"gsunds öl" gits ja diverses - de eiget gschmack entscheidet :)

kürbiskernöl hani uu gern s'dunkle, dass isch so nussig - aber nume im mass bruche :)
asiatisch koche am liebste mit erdnussöl :) - mariniere au gern pouletfleisch mit sesamöl :)

Re: Öl

Verfasst: 01 Apr 2011 06:50
von Mastler(P)
h4xX0r hat geschrieben:plastikfläschi
:wtf:

Re: Öl

Verfasst: 01 Apr 2011 06:54
von thaeye
PacWoman hat geschrieben:uiii leuts :)
wer weiss, wie d'firma bertoli sis öl mischt, nimmts nüme zu sich...
wänn alles oliveöl wo mit toscana agschribe isch, us de toscana chämt--- müesst mer de *kanton* ufklappe chöne *lach*
leider werdet oft olive iikauft, quer dur d'länder transportiert und dänn im akunftsland zu öl prässt (je länger d'zyt vom pflücke bis zum prässe - desto höher de säuregrad im olivenöl)
bertoli importiert fertigs olivenöl mit tankschiff, hät so andockteils im meer - vo det us gaht s'öl i riiesetanks und wird immer zu gliiche teile gmischt. olivenöl us spanie, griechenland, lybien, etc.
aber das ja zämegmischt und abgfüllt in italie isch... tja...

oliveöl chan mer mit wii vergliiche - es git diversi sorte olive - und je nach sorte oder mischig gits es anders öl mit anderem gschmack und je nach dem, kratzig oder mild. ich persönlich han gern milds, fruchtigs olivenöl und han's gar nöd gern wänns kratzt im hals.
de gross unterschied zum wii isch, olivenöl sött mer so schnäll wie möglich ufbruche und guete wii wird mit de jahr besser :)

"gsunds öl" gits ja diverses - de eiget gschmack entscheidet :)

kürbiskernöl hani uu gern s'dunkle, dass isch so nussig - aber nume im mass bruche :)
asiatisch koche am liebste mit erdnussöl :) - mariniere au gern pouletfleisch mit sesamöl :)
was du nöd seisch. voll kei ziiit und so vill text!