Seite 2 von 2

Re: Thai Curry

Verfasst: 07 Nov 2010 11:11
von Buccaneer
Und Sephi? Hesch scho probiert?
Isch güt worde oder eher nideso?
Hau Pics ine!

Re: Thai Curry

Verfasst: 09 Nov 2010 20:07
von Sephi
Buccaneer hat geschrieben:Und Sephi? Hesch scho probiert?
Isch güt worde oder eher nideso?
Hau Pics ine!
Nonid dezue cho! Wenni mach hebi denn Bilder ine - einisch voreme Zitli hani mit paar Frens probiert Thai Curry z mache und so uf halbem Weg isches unfassbar super gsi. Denn hemmers aber bitz z lang lo chöcherlen und am Schluss isches zwar no "guet" aber lang nümme so schmackhaft wie vorher gsi. De Kokos-Gschmack isch bitz wäg gange. Isch denn so en Synthese us 3 verschidene Rezäpt usem Netz gsi.

Re: Thai Curry

Verfasst: 09 Nov 2010 21:09
von Buccaneer
Sephi hat geschrieben:
Buccaneer hat geschrieben:Und Sephi? Hesch scho probiert?
Isch güt worde oder eher nideso?
Hau Pics ine!
Nonid dezue cho! Wenni mach hebi denn Bilder ine - einisch voreme Zitli hani mit paar Frens probiert Thai Curry z mache und so uf halbem Weg isches unfassbar super gsi. Denn hemmers aber bitz z lang lo chöcherlen und am Schluss isches zwar no "guet" aber lang nümme so schmackhaft wie vorher gsi. De Kokos-Gschmack isch bitz wäg gange. Isch denn so en Synthese us 3 verschidene Rezäpt usem Netz gsi.
Ui nei! S vorbereite gaht nur lang... Gmües schnide und so... s choche gaht ja denn relativ schnell.
Aber verstah nid, warum de Gschmack use isch... wenn die richtig Curry paste nimmsch und Kokosmilch nid allzuefrüeh inetuesch chan mers au ganz guet länger la chöcherle...
Wie gseit: Wenns dir schmöckt, denn choch das no zwe drü mal und leg di denn fest, wies dir am beste gaht...

Viel Glück :-D

Re: Thai Curry

Verfasst: 10 Nov 2010 11:21
von Acid
sötmer Kokosnuss Milch nid sowieso eigentlich nid chochä, sondern nur no am Schluss demit abschmöckä und schnell uf d Temperatur cho lo...

Re: Thai Curry

Verfasst: 10 Nov 2010 11:44
von Sephi
Denn chönnt das der Fähler gsi si!

Re: Thai Curry

Verfasst: 10 Nov 2010 17:13
von Buccaneer
Acid hat geschrieben:sötmer Kokosnuss Milch nid sowieso eigentlich nid chochä, sondern nur no am Schluss demit abschmöckä und schnell uf d Temperatur cho lo...
Eigentlich ja. Aber wenns nur chli uf tüfer Stufe chöcherled isch nid sones Problem. Tuen si amigs no früeh ine... wells die ganzi Soss chli dicker macht...

Aber wei gseit: Probiere, probiere und irgendwenn findsch sö way yu like it sö best.

Re: Thai Curry

Verfasst: 10 Nov 2010 17:26
von Sylvara
übrigens sehr es frischs video zum selber authentisch grüens thai cörry mache:

http://www.youtube.com/watch?v=7HqcHioDCMw


green curry > alli andere :sabber:

Re: Thai Curry

Verfasst: 11 Nov 2010 00:28
von Tatsujin
Sylvara hat geschrieben: green curry > alli andere :sabber:
So hert wahr :sabber:

Re: Thai Curry

Verfasst: 11 Nov 2010 13:10
von Mastler(P)
omg, ich lieb thai curries so sehr, es isch unglaublich! :sabber:

geheimtip für zueri und eventuell au dae rescht vo dae schwiiz:
im migros resti am stadelhofe gitz sit moenet so zimli jedi wuche ein mal es thai curry.
es spezielle isch eifach sie naehmed oft eher unueblicheri sache, wie zb. lamm fleisch, oder aubergine.
d'sauce isch nie wuekli scharf, aber trotzdem so fein dasi fasch jedi wuche ein mal gange. :)

ich rat eu mal ah es zprobiere.

Re: Thai Curry

Verfasst: 11 Nov 2010 13:27
von Sephi
S green curry video gseht super us, isch bookmarked :shock:

Re: Thai Curry

Verfasst: 12 Nov 2010 16:44
von blackraini
s' beste rote Curry hani z' Bangkok für öppe 80 Rappe kah - und am nächste Tag grad no s' zartischte Chicken (weder Optigal no Carnosa toppends..) :sabber:

Re: Thai Curry

Verfasst: 12 Nov 2010 17:20
von Tatsujin
blackraini hat geschrieben:s' beste rote Curry hani z' Bangkok für öppe 80 Rappe kah - und am nächste Tag grad no ..
.. de hertischt pflüterschiiser, nöd?

Re: Thai Curry

Verfasst: 12 Nov 2010 18:05
von h4xX0r
Mastler(P) hat geschrieben:omg, ich lieb thai curries so sehr, es isch unglaublich! :sabber:

geheimtip für zueri und eventuell au dae rescht vo dae schwiiz:
im migros resti am stadelhofe gitz sit moenet so zimli jedi wuche ein mal es thai curry.
es spezielle isch eifach sie naehmed oft eher unueblicheri sache, wie zb. lamm fleisch, oder aubergine.
d'sauce isch nie wuekli scharf, aber trotzdem so fein dasi fasch jedi wuche ein mal gange. :)

ich rat eu mal ah es zprobiere.
ja shit, wieso is Ah Hua gah, wenn chasch im Migi schnell s'kantine cörri inedrucke

Re: Thai Curry

Verfasst: 12 Nov 2010 18:23
von Tatsujin
morn machi wieder. megen wirds :sabber: :sabber: :sabber: :sabber:

Re: Thai Curry

Verfasst: 18 Nov 2010 11:53
von NERV
Han nöd gern Gwürz. Tüent mire Zunge weh. Gits au Bio?

Re: Thai Curry

Verfasst: 18 Nov 2010 11:56
von Tatsujin
heb mal dschnurre huere möngimuulwurf!!!

Re: Thai Curry

Verfasst: 18 Nov 2010 11:58
von NERV
Tatsujin hat geschrieben:heb mal dschnurre huere möngimuulwurf!!!
:typej:

Re: Thai Curry

Verfasst: 18 Nov 2010 20:53
von mousch
Vorri gd es grünes Curry gässe vo mim Stamm-Asiat...soooo super... :sabber: