Re: Thai Curry
Verfasst: 07 Nov 2010 11:11
Und Sephi? Hesch scho probiert?
Isch güt worde oder eher nideso?
Hau Pics ine!
Isch güt worde oder eher nideso?
Hau Pics ine!
Nonid dezue cho! Wenni mach hebi denn Bilder ine - einisch voreme Zitli hani mit paar Frens probiert Thai Curry z mache und so uf halbem Weg isches unfassbar super gsi. Denn hemmers aber bitz z lang lo chöcherlen und am Schluss isches zwar no "guet" aber lang nümme so schmackhaft wie vorher gsi. De Kokos-Gschmack isch bitz wäg gange. Isch denn so en Synthese us 3 verschidene Rezäpt usem Netz gsi.Buccaneer hat geschrieben:Und Sephi? Hesch scho probiert?
Isch güt worde oder eher nideso?
Hau Pics ine!
Ui nei! S vorbereite gaht nur lang... Gmües schnide und so... s choche gaht ja denn relativ schnell.Sephi hat geschrieben:Nonid dezue cho! Wenni mach hebi denn Bilder ine - einisch voreme Zitli hani mit paar Frens probiert Thai Curry z mache und so uf halbem Weg isches unfassbar super gsi. Denn hemmers aber bitz z lang lo chöcherlen und am Schluss isches zwar no "guet" aber lang nümme so schmackhaft wie vorher gsi. De Kokos-Gschmack isch bitz wäg gange. Isch denn so en Synthese us 3 verschidene Rezäpt usem Netz gsi.Buccaneer hat geschrieben:Und Sephi? Hesch scho probiert?
Isch güt worde oder eher nideso?
Hau Pics ine!
Eigentlich ja. Aber wenns nur chli uf tüfer Stufe chöcherled isch nid sones Problem. Tuen si amigs no früeh ine... wells die ganzi Soss chli dicker macht...Acid hat geschrieben:sötmer Kokosnuss Milch nid sowieso eigentlich nid chochä, sondern nur no am Schluss demit abschmöckä und schnell uf d Temperatur cho lo...
So hert wahrSylvara hat geschrieben: green curry > alli andere
.. de hertischt pflüterschiiser, nöd?blackraini hat geschrieben:s' beste rote Curry hani z' Bangkok für öppe 80 Rappe kah - und am nächste Tag grad no ..
ja shit, wieso is Ah Hua gah, wenn chasch im Migi schnell s'kantine cörri inedruckeMastler(P) hat geschrieben:omg, ich lieb thai curries so sehr, es isch unglaublich!
geheimtip für zueri und eventuell au dae rescht vo dae schwiiz:
im migros resti am stadelhofe gitz sit moenet so zimli jedi wuche ein mal es thai curry.
es spezielle isch eifach sie naehmed oft eher unueblicheri sache, wie zb. lamm fleisch, oder aubergine.
d'sauce isch nie wuekli scharf, aber trotzdem so fein dasi fasch jedi wuche ein mal gange.
ich rat eu mal ah es zprobiere.
:typej:Tatsujin hat geschrieben:heb mal dschnurre huere möngimuulwurf!!!