Statt de Drums hanis mit Pouletbrust-Gschnätzletem gmacht, super!
Re: was hesch geschter gmacht?
Verfasst: 21 Mär 2012 00:02
von h4xX0r
der_blubb hat geschrieben:
Marco_in_motion hat geschrieben:Muesch mal en lueg mache :
Letscht Jahr im Summer hani das gfötteled, isch en Currywurst Stand im industriegebiet in Volketswil ZH. Heisst "Brutzelhütte"
Isch Summer gsi und min Arbeitskolleg kännt dä Besitzer, also simmer det ane und ich han gfunde ich probier mal was scharf's dete.
Vicious Viper hani gnoh ...ha nacher locker en Monat nütmeh scharfs gässe. Ich ha's no 3 Täg i dä Schnurre gspüürt und ufem WC sindmer fast Träne cho.
1 einzigs Wurstrugeli hani gässe und nacher 3 Schiibe Brot, ha gmeint mir löst's d'Huut vom Gaume und würklich öppis gschmöckt hani erst am Abig wider.
Wott dä gseh wo di schärfscht Sauce det am Stand frisst...
übertribsch jetzt masslos, oder wie?
ich ha jetzt au scho e scharfi sauce gässe (1'000'000 scoville, im körry in de langstroos). es isch also wirklich SEHR scharf gsi, mit e chli milch isch's denn aber gange (dr nöchschti stuehlgang isch au nid sehr agnähm gsi), aber sunnscht isch alles ok.
das im curry a de langstrass hät NIE UND NIMMER 1mio scoville. ich han d'mad dog 357 silver edition da. das isch unmöglich zum esse. mit em zahstocher en spitz voll neh und es killt di fascht. 1 Mio Scoville chasch nöd esse. wenns e sauce druus mached, denn isch es verdünnt aber immer no sinnlos. ich han im Mr Körry oder wie de heisst die schärfscht wurscht g'esse und es isch nix.
Re: was hesch geschter gmacht?
Verfasst: 21 Mär 2012 00:07
von h4xX0r
lol ganz weich sind die wo die reine capisicine kristall chaufed. 16Mio Scoville. Pfefferspray hät öppe 4mio.
wieiviel chnobli nimmsch du so? i ha nid wenig driitah, isch zersch mega scharf gsi!
ha gmerkt me sötts mindestens e tag lah ruhe, denn ischs nomal viel besser.
tuesch du d'nüss aaröste oder früsch drii?
Re: was hesch geschter gmacht?
Verfasst: 22 Mär 2012 13:04
von zwirrlibatz
walnüss nöd, anderi tue ich husch aröschte. chnobli ehner weni, me chan ja dänn bim choche immer no nahgäh. und rueh lah tue ichs amigs e paar mönet! ich mein ich füll da ca 5 gläser, das langt amigs bis in herbscht.
mich dunkts er isch nöd jedes jahr gliich scharf und ich suech doch ungefähr immer a de gliiche ort. letschtjahr isch er rächt müud gsi.
Re: was hesch geschter gmacht?
Verfasst: 22 Mär 2012 13:24
von emP
Sylvara hat geschrieben:eigets basilikum-pesto
krass wie eifach dasses isch, kei ahnig wieso ich das nid scho vorher gmacht ha. ab jetz 1x/wuche minimum!
krass dünkt mi vorallem, wieviel Basilikum meh brucht.
Re: was hesch geschter gmacht?
Verfasst: 22 Mär 2012 13:44
von Sylvara
drum streckets ja bi de industrielle produkt mit allem mögliche.....im barilla pesto si härdöpfel-flocke drin.
i ha 2 bund basilikum gmacht, het inkl. chäs und nüss e chliini schale ghä. chasch vilicht genau einisch ds zweite dervo ässe.
Re: was hesch geschter gmacht?
Verfasst: 22 Mär 2012 13:55
von emP
Sylvara hat geschrieben:drum streckets ja bi de industrielle produkt mit allem mögliche.....im barilla pesto si härdöpfel-flocke drin.
i ha 2 bund basilikum gmacht, het inkl. chäs und nüss e chliini schale ghä. chasch vilicht genau einisch ds zweite dervo ässe.
Herr Döpfel!
Ab April muessi mini chrütli wieder ufstelle/apflanze. Basilikum hett amigs nid so lang häre.
Re: was hesch geschter gmacht?
Verfasst: 22 Mär 2012 16:22
von Sylvara
vorgester -
schwedischi zimt-schnecke mit kardamom. super worde, bitz zviel farb allerdings (glaub gschiider nid mit eigelb bestriiche).
bache isch schono gmüetlich.
Re: was hesch geschter gmacht?
Verfasst: 22 Mär 2012 18:06
von h4xX0r
eis bache isch no besser. sött mer viel meh.
Re: was hesch geschter gmacht?
Verfasst: 23 Mär 2012 08:03
von Sylvara
mal wieder e gstörte fry. mit linse, recht guet.
Re: was hesch geschter gmacht?
Verfasst: 26 Mär 2012 08:56
von O_O
flammchuechä
Re: was hesch geschter gmacht?
Verfasst: 28 Mär 2012 11:10
von Tatsujin
en chilli don w/ cheese topic. sooo guet
Re: was hesch geschter gmacht?
Verfasst: 28 Mär 2012 11:21
von evo
3 schwöbli mit rhytaler buurewurst vo malbuner und e guets stuck gruyere surchoix