Tatsujin hat geschrieben:ich isse meischtens nuet oder en liechte salat am arbeitsplatz. nacher chlafi amigs ca. 30min. bringt mehr meh als alles aessle.
tönt aber o grad nid eso super, vo wege stoffwechsel und zuckerspiegel und so. wege dem bisch warschinlich o müed ume mittag ume.
issisch denn eifach ersch am aabe ganz viel, oder wie?
i mache das nümme, hani früener. jetz sind mit morge und zmittag wichtiger, als znacht.
"I like to think of masculinity as a tiny, pretty, porcelain ballerina on the edge of a shelf, ever so delicate and always threatened."
am abig issi halt eifach chum cholehydrats. zum zmorge us ziitgruend meischtens es bierchermuessli mit milch und en orangesaft.
ich weiss sich es problem, aber de zabig isch mer halt mit abstand am allerwichtigschte
www.pcedaisakusen.net
PCE Games countdown: 695/738 (44 to go or 95% clear)
PCE Shmups countdown: 111/111 (all clear!!)
PCエンジン - シューティングゲーム読み秒:111/111枚 (クリア!!)
Intuitive improvisation is the secret of genius.
Sylvara hat geschrieben:i mache das nümme, hani früener. jetz sind mit morge und zmittag wichtiger, als znacht.
Tatsujin hat geschrieben:ich weiss sich es problem, aber de zabig isch mer halt mit abstand am allerwichtigschte
mir dae zmittag.
aber wenn ich jetz denn es wihli nuem schaffe will ich das shifte.
The opposite of courage in our society is not cowardice, it's conformity.
Euphemisms and political correctness only obscure the truth. Man kann auch sagen, deine Wahrheit ist eine Platiduede. (G)? Das sind eigentlich alles Schafseckel
Bi mir isches de z Morgä (obwohl de zitlich gseh au mol richtig Mittag goh chan... also eifach diä erscht Mahlzit am Tag). D Usnahm wär de Fall weni mol am Morgä muess schaffä, oder suscht de Abstand zwüsched ufstoh und Schaffä z chli wär.
Ich chan nid mit vollem Ranzä go schaffä, das isch huren übel, drum würdi jetzt au bi normalä Arbeitszitä wohl am Morgä wiä au am Mittag nid so viel chönä ässä...
Mit anderä Wort: Am Arbeitsplatz iss ich eigentlich sältä bis niä öpis.
Ich latsch mit meinen Kollegen mit, hock mich an den Tisch mit denen und trink meinen Becher Buttermilch; jeden Tag...
Ich esse mittags einfach nicht gern, eher Abends...
Mein Tag sieht ungefährt so aus: um 5:15 Uhr gibt's eine kleine Portion Müsli, zwischen (meistens) 11-12 Uhr gibt's nen Becher Buttermilch (500ml) und Abends (frühestens 18:15Uhr) was zu essen
LeviathanX hat geschrieben:Ich latsch mit meinen Kollegen mit, hock mich an den Tisch mit denen und trink meinen Becher Buttermilch; jeden Tag...
Ich esse mittags einfach nicht gern, eher Abends...
Mein Tag sieht ungefährt so aus: um 5:15 Uhr gibt's eine kleine Portion Müsli, zwischen (meistens) 11-12 Uhr gibt's nen Becher Buttermilch (500ml) und Abends (frühestens 18:15Uhr) was zu essen
Wer zur Hölle steht schon um 5 Uhr auf? Bist du Bäcker? Vor 7.30 Uhr kriegst mich nicht aus den Federn - auch nicht an einem Arbeitstag.
LeviathanX hat geschrieben:Ich latsch mit meinen Kollegen mit, hock mich an den Tisch mit denen und trink meinen Becher Buttermilch; jeden Tag...
Ich esse mittags einfach nicht gern, eher Abends...
Mein Tag sieht ungefährt so aus: um 5:15 Uhr gibt's eine kleine Portion Müsli, zwischen (meistens) 11-12 Uhr gibt's nen Becher Buttermilch (500ml) und Abends (frühestens 18:15Uhr) was zu essen
Wer zur Hölle steht schon um 5 Uhr auf? Bist du Bäcker? Vor 7.30 Uhr kriegst mich nicht aus den Federn - auch nicht an einem Arbeitstag.
Marco_in_motion hat geschrieben:bin au niä früehner als 07:30 uf dä Bei... und ich finds suprig vorallem im Summer.
Hocke eifach no gern chli im Garte ume miteme Bierli und so...
am morge vor em schaffe? oder wo isch de zämmehang?
www.pcedaisakusen.net
PCE Games countdown: 695/738 (44 to go or 95% clear)
PCE Shmups countdown: 111/111 (all clear!!)
PCエンジン - シューティングゲーム読み秒:111/111枚 (クリア!!)
Intuitive improvisation is the secret of genius.
NERV hat geschrieben:Wer zur Hölle steht schon um 5 Uhr auf? Bist du Bäcker? Vor 7.30 Uhr kriegst mich nicht aus den Federn - auch nicht an einem Arbeitstag.
Ich wohn außerhalb, der erste Zug fährt 5:36 Uhr... Dann bin ich 7 Uhr auf der Arbeit Und ne, ich bin Programmierer
Mei alte Arbeitsstelle war zwar auch in der Stadt, aber am Südpunkt... also direkt Autobahn runter und auf der Arbeit gewesen 25 Min Fahrt... BMW is blöderweise am Nordpunkt... also komplett durch die Münchner Innenstadt! Da bin ich mit Zug, zu Fuß und U-Bahn schneller als mit Auto :typej: ; effektiv 90 Minuten pro Strecke..
The opposite of courage in our society is not cowardice, it's conformity.
Euphemisms and political correctness only obscure the truth. Man kann auch sagen, deine Wahrheit ist eine Platiduede. (G)? Das sind eigentlich alles Schafseckel
als ich vor 4 jahren mal in muenchen war hab ich dort vorbei geschaut. sicher n dufter arbeitsgeber.
Zuletzt geändert von Mastler(P) am 20 Sep 2011 07:43, insgesamt 1-mal geändert.
The opposite of courage in our society is not cowardice, it's conformity.
Euphemisms and political correctness only obscure the truth. Man kann auch sagen, deine Wahrheit ist eine Platiduede. (G)? Das sind eigentlich alles Schafseckel
LeviathanX hat geschrieben:Ich latsch mit meinen Kollegen mit, hock mich an den Tisch mit denen und trink meinen Becher Buttermilch; jeden Tag...
Ich esse mittags einfach nicht gern, eher Abends...
Mein Tag sieht ungefährt so aus: um 5:15 Uhr gibt's eine kleine Portion Müsli, zwischen (meistens) 11-12 Uhr gibt's nen Becher Buttermilch (500ml) und Abends (frühestens 18:15Uhr) was zu essen
Wer zur Hölle steht schon um 5 Uhr auf? Bist du Bäcker? Vor 7.30 Uhr kriegst mich nicht aus den Federn - auch nicht an einem Arbeitstag.
meischtens gangi i d'kantine vo de schtadtpolizei go ässle. hät immer 1 mönü mit fleisch und 1 ohni. mängisch wird das ohni au dur es fischmönü ersetz. isch ja au kei fleisch
choschtet 13.- und hahneburger isch gratis. dank dem dassmer lönschschegg händ choschtets effektiv nurno 8.-
ab und zue wänns reschte hät dehei nimi säb mit und rüers in mikrowälle oder haus i d'bratpfanne. i oisem pauserümli häts bis uf en bachofe e kompletti chuchi mit pfanne und allne utensilie. au es bizz öpis a gwürz häts. bis jetzt hanimer eimal teigware und es plätzli frisch gmacht. susch immer nur gwärmt. wirsch grad huere komisch aglueget. sit öppe 7 jahr händs die chuchi und ich seig de erscht wosi bruchi händs gmeint. ha no dänkt, de glaskeramik gseet us wie neu. keis chräbeli häter... :typej: