Seite 3 von 3
Re: Tofu
Verfasst: 06 Jul 2011 12:43
von zwirrlibatz
kraut hat geschrieben:d reaktione i mim bekanntekreis si immer ähnlech, wes um tofu geit: "hör uf mit tofu, i wott öppis richtigs". :typej:
wirds ziit für en richtige bekanntekreis.
::::::
letschti: gmües und pilz und ziebele brutzled mit:
so eifach so guet.
Re: Tofu
Verfasst: 06 Jul 2011 12:45
von zwirrlibatz
Tatsujin hat geschrieben:richtige tofu findet mer natürlich im ch nur imene asia oder japan shop. vergiss de migros etc. seich.
falsch. migros und coop händ da de grösser und besser uswahl als zbsp de gross asia shop a de chalchbreiti wo susch tuusigmillione anderi sache hett. aber vorurteil sind ebe geil.
Re: Tofu
Verfasst: 06 Jul 2011 13:07
von Mastler(P)
hey, er chunt drus. er haet bis vor 7 jahr no i de schwiiz glaebt!
Re: Tofu
Verfasst: 06 Jul 2011 13:13
von zwirrlibatz
ah ja wahr

ich vergiss das immer wieder.
Re: Tofu
Verfasst: 06 Jul 2011 13:36
von Chäller
woher häsch die Thai Pepper Sauce?
Re: Tofu
Verfasst: 06 Jul 2011 14:33
von TypeJ
de chellor, er kennt sech us mit grusige sauce...weggleere hani sie müesse du sauhund

(remember?)
Re: Tofu
Verfasst: 06 Jul 2011 16:13
von zwirrlibatz
Chäller hat geschrieben:woher häsch die Thai Pepper Sauce?
han nöd genau die vo dem foti obe. mini hani brcho, glaubs ursprünglich usem Aldi. leckerlecker.
Re: Tofu
Verfasst: 06 Jul 2011 16:18
von Chäller
fair.
Han de Seidetofu mal kauft gha. Gits da en Tipp zum in Würfel z'schniide? Das vergheit ja grad

Re: Tofu
Verfasst: 06 Jul 2011 16:56
von Tatsujin
lol, grad mis znacht gstudiert.
natto

fermentierti soyabohne
dry daizu

tröchneti soyabohne
tonyuu

soya milch
tofu

tofu
und es bier
bis ufs bier, es 100% soya znacht. yummy soy proteins

haut ihne.
Re: Tofu
Verfasst: 07 Jul 2011 07:09
von Mastler(P)
nattlo hani mal s fertiggricht usm nishi gha

naa-ja.
aber wenn i mal zjapan bin gib ich em nattler nomal en chance.
Re: Tofu
Verfasst: 07 Jul 2011 16:51
von Tatsujin
natto fertig gricht? rolf, wie söll das gah?
Re: Tofu
Verfasst: 08 Jul 2011 01:37
von Sephi
Vorgeschter en Tofu mit Onsen Tamago drüber gmacht. Sosse us Mirin, bitz Sake und Sojasauce drüber. Super!
De Délicorn usem Coop isch nid schlecht. Wägem schnide: Kei Ahnig, hane direkt als Block verspise. Und traditionell brichsch en glaub eh ender in Stück als schön symmetrisch schnide.

Re: Tofu
Verfasst: 08 Jul 2011 07:07
von Mastler(P)
Tatsujin hat geschrieben:natto fertig gricht? rolf, wie söll das gah?
.. aso es isch ja lang her aber sowiet ich mi erinner hani no muesse warms wasser ini haue und umruehre.
villicht das gsi, ich weiss es nuemm.
Re: Tofu
Verfasst: 08 Jul 2011 07:10
von h4xX0r
ich han geschter Ravioli us de büchs heiss gmacht und g'esse. hät nix mit tofu ztue aber das topic isch grad z'oberscht gsi
Re: Tofu
Verfasst: 08 Jul 2011 07:34
von emP
h4xX0r hat geschrieben:ich han geschter Ravioli us de büchs heiss gmacht und g'esse. hät nix mit tofu ztue aber das topic isch grad z'oberscht gsi
fair
Re: Tofu
Verfasst: 08 Jul 2011 07:37
von Mastler(P)
ich bin grad haessig und muss mini aggressione uselah. haet nueht mit dir ztue aber din post isch grad zunderscht gsi.
DU VERFIGGTE VOLLTROTTL, ICH WUERD DICH SO GERN JETZ WUERGE, HHHHHHRRRRNNGGGRRRRRRRRRRRRRAAAAH, BAM, BAM, BAAAM.



Re: Tofu
Verfasst: 08 Jul 2011 17:03
von Tatsujin
Mastler(P) hat geschrieben:Tatsujin hat geschrieben:natto fertig gricht? rolf, wie söll das gah?
.. aso es isch ja lang her aber sowiet ich mi erinner hani no muesse warms wasser ini haue und umruehre.
villicht das gsi, ich weiss es nuemm.
lol, da muemer genau nüüt warms wasser inerüehre..lol

de karashi und de shoyu wo debii isch. und fertig isch. megen.