



















Moderator: Avenger
Natürlich nid, aber wenn immer hert blibsch, nie öppis Süesses, kei Fett, kei Bier, kein Schwein und sowieso isisch, blibsch immer dünn wie Spargel (wo ev. persönlich kennsch) und chunsch garantiert nie en Bierbuch. Au wenn denn ganz viel feni Sache verpassisch. Es het sich glohnt. Ev.kraut hat geschrieben:solangs nid dis houptnahrigsmittel isch, isch ds doch kes problem. du lidisch ja nid a übergwicht oder?
NERV hat geschrieben: Ev.
NERV hat geschrieben:Es het sich glohnt.
also ussert mer häg mage/darmproblem, dänn ja kei vollkorn oder körnli zeugs. isch nämli schwer verdaulich...NERV hat geschrieben:PS: Jedä wo Wissbrot (ganz schlimm: Weggli, Gipfeli, Pariser etc.) und nöd Volkornbort (wenn müglich Bio - obwohl das immer recht troche isch) isst, isch en Mögel. Volkornbrot hett en vil vil höchere Nährwärt als Wissbrot. Wissbrot macht nöd nume fett sondern isch au extrem schädlich für Zäng wüll sich bim Wissbrot de Zucker scho im Muul zersetzt. Drum also, wenn müglich chauf nume Volkornbrot. Am beschte Bio vom Resu uf em Münschtermärit.
Vollkornbrot >>>> Wissbrot, das weiss jedeNERV hat geschrieben:PS: Jedä wo Wissbrot (ganz schlimm: Weggli, Gipfeli, Pariser etc.) und nöd Volkornbort (wenn müglich Bio - obwohl das immer recht troche isch) isst, isch en Mögel. Volkornbrot hett en vil vil höchere Nährwärt als Wissbrot. Wissbrot macht nöd nume fett sondern isch au extrem schädlich für Zäng wüll sich bim Wissbrot de Zucker scho im Muul zersetzt. Drum also, wenn müglich chauf nume Volkornbrot. Am beschte Bio vom Resu uf em Münschtermärit.
Daran denke ich als an die tätigste Epoche meines Lebens.
Mitglieder in diesem Forum: Majestic-12 [Bot] und 5 Gäste