Seite 3 von 3

Re: Nationalgrichter

Verfasst: 15 Nov 2010 04:55
von orphen
het drum so usgseh, als würd me wiä bi chinoise nur s'fleisch koche und s'gmüess roh esse.
http://en.wikipedia.org/wiki/Thai_suki :idea:
wiä seit me so schön? same same but different

Re: Nationalgrichter

Verfasst: 18 Nov 2010 11:52
von NERV
Bio Sauerkraut mit Bio Speck us em Coop. Mega.

Re: Nationalgrichter

Verfasst: 27 Dez 2010 17:02
von lakritz
Bild

Пасуљ! Pasulj! Bohnesuppe vom Serb/Kroat/Bosnier/Albaner, sehr geil isches!

Re: Nationalgrichter

Verfasst: 27 Dez 2010 20:45
von feeshlee
lasagne
coniglio alla cacciatora
spaghetti all'ammatriciana
piadine rucola e squacquerone
arrosto alla contadina
spaghetti allo scoglio
insalata di baccalà
cannelloni ai spinaci
linguini all salmone
risotto ai fungi porcini
fritto misto di pesce
insalata di polpo
melanzane ripiene
melanzane alla parmiggiana
melanzane sott'olio
cozze gratinate
tagliatelle alle vongole
agniello arrosto

sfogliatelle
babbà
profiterol
pandoro
cannoli alla panna

öppe en tusigschtel vo däm, wo die italienisch chuchi z'büte hät

Nationalgrichter

Verfasst: 27 Dez 2010 22:39
von h4xX0r
Um das gahta voll nöd

Re: Nationalgrichter

Verfasst: 27 Dez 2010 22:57
von feeshlee
ehner so klischee-kuchi?
ok, italie: pasta und pizza.

banaus :typej:

Re: Nationalgrichter

Verfasst: 10 Jan 2011 04:51
von der_blubb
us aktuellem alass: Pho

Bild

Bi grad in Vietnam (isch aber scho mi letschte tag :-( )

Re: Nationalgrichter

Verfasst: 10 Jan 2011 20:08
von mousch
der_blubb hat geschrieben:us aktuellem alass: Pho


Bi grad in Vietnam (isch aber scho mi letschte tag :-( )
Gids au bi üsem Vietnames woni sichr 3mau pro Wuche isse, aber no nie gha will er se nur am Samschtig macht. Wie isch die so?

Re: Nationalgrichter

Verfasst: 12 Jan 2011 15:07
von der_blubb
mega isch sie! es het änis dinne und so. schmeckt also vorzüglich. wenn di vietnames real isch, tuet är rohs rindfleisch in d suppe. wo denn vo de wärmi kocht wird.

Re: Nationalgrichter

Verfasst: 19 Jan 2011 22:50
von Sephi
Pho Shizzle! Gseht super us!

Re: Nationalgrichter

Verfasst: 21 Jan 2011 08:41
von der_blubb
sehr guet dra (wenn me s fleisch eher gärn roh het): me tuet s rohe fiin gschnittene rindfleisch grad bim serviere in die heissi suppe. denn wird's während em ässe ufgchocht :sabber:

Re: Nationalgrichter

Verfasst: 22 Jan 2011 12:29
von mousch
der_blubb hat geschrieben:mega isch sie! es het änis dinne und so. schmeckt also vorzüglich. wenn di vietnames real isch, tuet är rohs rindfleisch in d suppe. wo denn vo de wärmi kocht wird.
Und genau so hedrs gmacht hüt, hans probiert zum 1. mal :sabber:

När no es Tällerli mit denne spezielle grüene Blätter und Sojasprosse dezue, alles frisch, au Chilli hesch no chönne inne tue. Ds Rindfleisch isch sehr dünn gschnitte gsi, riise geil...!! Leider hani vo dem grüenzügs chli ds vil inegheit, isch liecht penetrant gsi am Schluss de gout..