Seite 1 von 1
Quinoa
Verfasst: 06 Mär 2011 22:13
von mousch
Kennsch? Wie findsch?
Hans die Woche praktisch täglech gässe, finds voll fren. Me chan locker 300g wäghaue und fühlt sech nid annährend so voll wie nach Riis. Usserdem heds meh Eiwiis dinne...
Wie tueschs zuebereite, bzw. würze? I hans iz mol ohni was gmacht, nur ganz wenig Himalayasalz innegschosse..chame aber sichr no besser mache!?
Re: Quinoa
Verfasst: 06 Mär 2011 23:42
von Acid
Ich han vor öpä emene halbä Johr en Sack kauft. Isch leider immer no zuä :typej:
Isch liecht zum machä? Öper hedmer mol gseit es sig no schwierig dases nid abverheit... drum hanis glaub au no niä gmacht. Allerdings glaubi das eigentlich garnid.
Würzä chamer das sicher mit zimlich vilem... oder z.B. echli Tomatäsauce dri mischä oder so isch sicher au nid übel.
Re: Quinoa
Verfasst: 07 Mär 2011 11:48
von zwirrlibatz
wikipedia hat geschrieben:Himalayasalz ist eine Handelsbezeichnung für rosagetöntes Steinsalz, das vorwiegend in Reformhäusern, Naturkost- und Esoterikläden als Speisesalz angeboten wird. Anders als der Name nahe legt, stammt das Salz nicht aus der Himalayaregion, sondern im Wesentlichen aus dem Salzbergwerk Khewra im Salzgebirge in der pakistanischen Provinz Punjab.[1][2] Ein kleinerer Teil des als Himalayasalz vertriebenen Salzes stammt aus polnischem Bergbau. Wie andere unraffinierte Steinsalze besteht es aus 97 bis 98 Prozent Natriumchlorid und einem kleinen Anteil von etwa sieben weiteren Mineralien wie Gips. Seine Färbung verdankt es geringfügigen Eisenoxidverunreinigungen.
scho gmeint.
http://www.ugb.ch/e_n_6_140889_n_n_n_n_n_n_n.html
Re: Quinoa
Verfasst: 07 Mär 2011 11:49
von zwirrlibatz
salzlos salze = kikkoman!
Re: Quinoa
Verfasst: 07 Mär 2011 13:57
von Acid
Es gid au Steisalz us Europa und so... sig no guet. Ich han allerdings Meersalz, und ich bruch sehr wenig Salz, so dassi de Sack chum mol leer bringä wird.
Re: Quinoa
Verfasst: 07 Mär 2011 13:58
von Tatsujin
shoo mee, shoo yuu, KIKKOMAN!!
Re: Quinoa
Verfasst: 07 Mär 2011 14:50
von Avenger
Acid hat geschrieben:Es gid au Steisalz us Europa und so... sig no guet.
...sig no guet als munition

Re: Quinoa
Verfasst: 07 Mär 2011 20:49
von mousch
Avenger hat geschrieben:Acid hat geschrieben:Es gid au Steisalz us Europa und so... sig no guet.
...sig no guet als munition

Kill Bill vol.2 anyone?

Re: Quinoa
Verfasst: 07 Mär 2011 20:52
von Avenger
mousch hat geschrieben:Avenger hat geschrieben:Acid hat geschrieben:Es gid au Steisalz us Europa und so... sig no guet.
...sig no guet als munition

Kill Bill vol.2 anyone?

Nei, ig ha eigentlich a das denkt:

Re: Quinoa
Verfasst: 07 Mär 2011 20:55
von Mastler(P)
Tatsujin hat geschrieben:shoo mee, shoo yuu, KIKKOMAN!!
kikkoBEAM!

Re: Quinoa
Verfasst: 07 Mär 2011 21:17
von Schummelschumi
zwirrlibatz hat geschrieben:salzlos salze = kikkoman!
http://www.kikkoman.de/verbraucher/produkte/sojasauce/ hat geschrieben:Natürlich gebraute Sojasauce
Der Klassiker unter den Sojasaucen. Die natürlich gebraute Sojasauce eignet sich zum Kochen oder als Tischwürze. Sie wird nach einem traditionellen Verfahren aus den vier reinen Zutaten Sojabohnen, Weizen, Wasser und
Salz in einem besonderen Brauverfahren auf natürliche Weise produziert. Bei der Herstellung wird vollständig auf die Zugabe von Farb- und Konservierungsstoffen sowie Geschmacksverstärkern verzichtet.
und chum mer nid mit de "grüäne" sojasoose, diä isch abfall hoch 7

Re: Quinoa
Verfasst: 08 Mär 2011 12:00
von Tatsujin
Avenger hat geschrieben:mousch hat geschrieben:Avenger hat geschrieben:Acid hat geschrieben:Es gid au Steisalz us Europa und so... sig no guet.
...sig no guet als munition

Kill Bill vol.2 anyone?

Nei, ig ha eigentlich a das denkt:

du hesch natürli mal wieder richtig dänkt

Re: Quinoa
Verfasst: 08 Mär 2011 12:37
von zwirrlibatz
Schummelschumi hat geschrieben:und chum mer nid mit de "grüäne" sojasoose, diä isch abfall hoch 7

nonie ghört drvo.
isch die salzfrei? wär ja dumm. ohni salz bisch erledigt. wie dä Don im Mad Men.
Re: Quinoa
Verfasst: 08 Mär 2011 12:41
von Tatsujin
mier hend immer de 50% off salz shoyuu. isch genau gliich guet aber läbsch lenger.
Re: Quinoa
Verfasst: 08 Mär 2011 13:54
von Mastler(P)
hey, salz isch epis huere suprigs!
salz

Re: Quinoa
Verfasst: 08 Mär 2011 17:45
von Acid
Vill zvil Salz immer überall...
Es ziet natürlich scho, und wemer sich erscht mol dra gwöhnt hed, isches ender schwierig devo wieder weg zcho.
Und logisch bruchtmer Salz, aber huren wenig...i üsere Gsellschaft wird durchschnittlich wohl es vielfachs z vil konsumiert.
Re: Quinoa
Verfasst: 08 Mär 2011 19:57
von Schummelschumi
zwirrlibatz hat geschrieben:Schummelschumi hat geschrieben:und chum mer nid mit de "grüäne" sojasoose, diä isch abfall hoch 7

nonie ghört drvo.
isch die salzfrei? wär ja dumm. ohni salz bisch erledigt. wie dä Don im Mad Men.
http://www.kikkoman.de/verbraucher/prod ... iger-salz/
zuätate:
Wasser, Sojabohnen, Weizen, Salz, (-> originalrezept)
Ethanol, Zucker, Säureregulator Natriumacetat, Säuerungsmittel: Milchsäure, Essigsäure (-> nur im salzreduziärte)
genau glich

en grusige nachgschmack häts! :ethanol:
