Seite 1 von 3

Spargle

Verfasst: 07 Mär 2011 15:26
von TypeJ
unfassbar super sinds!
grüen wie au wiess :!:

wenn naher muesch go schiffe isches nüme eso super..aber egal :lol:

Bild
Bild

Re: Spargle

Verfasst: 07 Mär 2011 15:33
von Avenger
Spargle :fear: Nid mi Fall. :weg:

Re: Spargle

Verfasst: 07 Mär 2011 15:46
von Chäller
:sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber:

Re: Spargle

Verfasst: 07 Mär 2011 15:47
von TypeJ
Chäller hat geschrieben::sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber:
de chällor, er stiegt wieder i minere gunscht :herzli:

spargle :sabber:
hüt obed gits :sabber: :sabber: :sabber:

Re: Spargle

Verfasst: 07 Mär 2011 16:36
von Skeletor
spargle :sabber:

Re: Spargle

Verfasst: 07 Mär 2011 17:22
von Chäller
TypeJ hat geschrieben: hüt obed gits :sabber: :sabber: :sabber:
:sabber:

ich gang glaub grad go chaufe.

Wie machsches amigs?

Re: Spargle

Verfasst: 07 Mär 2011 20:41
von Mastler(P)
spargle sind ok. aber am liebschte sparglcremsuppe.

Re: Spargle

Verfasst: 07 Mär 2011 20:47
von Avenger
das isch scho besser :-D

Re: Spargle

Verfasst: 07 Mär 2011 21:19
von Schummelschumi
spargle :sabber:

Re: Spargle

Verfasst: 08 Mär 2011 06:51
von putzfrau
schbargle super :sabber: :sabber: :sabber:
bi ois gittses eifach so mit söseli, als salat, als gmüesbiilag, sälte als suppe, ...

alli händs gern

Re: Spargle

Verfasst: 08 Mär 2011 10:16
von TypeJ
Chäller hat geschrieben:
TypeJ hat geschrieben: hüt obed gits :sabber: :sabber: :sabber:
:sabber:

ich gang glaub grad go chaufe.

Wie machsches amigs?
oft eifach gmüetlich im dampfi, so chosch ned gad alles gsunde use :lol:
de mit echli fleur de sel oder aromat puur inedrucke!

gescht hanis aber na husch im bachofe mit echli appezeller chäs und speckstreiffe überbache! recht geil gsi..
s'pisse ide nacht isch denn weniger geil gsi :kotz: olol

Re: Spargle

Verfasst: 08 Mär 2011 10:17
von TypeJ
putzfrau hat geschrieben:schbargle super :sabber: :sabber: :sabber:
bi ois gittses eifach so mit söseli, als salat, als gmüesbiilag, sälte als suppe, ...

alli händs gern
als salaaat :wixer:
unfassbar geil! e liechts sauceli mit eme guete schuss zitrone und wiessem balsamice roxt hert!
als suppe, lulz, isch für all wos halt sust nid gern hend..will denn schmöckts ja chum me denach :vortex:

Re: Spargle

Verfasst: 08 Mär 2011 10:19
von ritschi
spargle si fein. ussert sie zieh fäde, denn isch weniger fren.

Re: Spargle

Verfasst: 08 Mär 2011 11:32
von h4xX0r
min biolehrer hät gseit, de pippistink segi genetisch bedingt, es gebi uusscheider und nöd uusscheider. han bis jetzt niemerd troffe wo's nöd so isch

Re: Spargle

Verfasst: 08 Mär 2011 11:36
von Avenger
TypeJ hat geschrieben:als suppe, lulz, isch für all wos halt sust nid gern hend.
:wixer:

Re: Spargle

Verfasst: 08 Mär 2011 11:58
von Tatsujin
schparglä, megen sinds. weiss jede mit chli gschmack im muul.

Re: Spargle

Verfasst: 08 Mär 2011 19:02
von geosnow
es mues aber saison sii.

Re: Spargle

Verfasst: 09 Mär 2011 08:49
von Mastler(P)
Bild

Re: Spargle

Verfasst: 09 Mär 2011 15:14
von Sylvara
ich liebs!

sehr fein nebst classic hollondaise und co. isch o die italiensch variante mit oliveöl und früschem pesto. denn no bitz ghackets ei drüber.
hani mal imne resti gha, sehr guet gsi.

Re: Spargle

Verfasst: 09 Mär 2011 19:07
von mousch
Spargle sind best! Aber natürlech nur die grüene, logisch! :!:

Re: Spargle

Verfasst: 10 Mär 2011 15:39
von emP
Spargle=100% geil

mach de Hollondaise selber und du hesch öppis vom beschte wo meh cha esse.

Re: Spargle

Verfasst: 10 Mär 2011 15:49
von Jones
ha's lang nid gärn gha...
und letschthi hani grüeni gha womi rächt fein dünkt hei... :herzli:

Re: Spargle

Verfasst: 10 Mär 2011 16:06
von Tatsujin
wie chan mer spargle nur lang nöd gern ha?

Re: Spargle

Verfasst: 10 Mär 2011 17:55
von evo
has früener au nit möge. finds vom duft her immer no gruusig bim koche. aber ims muul isch cool

Re: Spargle

Verfasst: 10 Mär 2011 22:25
von Acid
Ich hans nid so gern mit so Schlabbersöseli und so Züg (wiä eigentlich bi allem au... au en Grund wieso ich mit dem fleischfondue Züg nid vil chan afangä).
Am liebschtä hanis mit drüber gribenem Parmesan. Oder eifach zumene guete Stück Fleisch.