Seite 1 von 1

super önnön

Verfasst: 13 Apr 2011 16:30
von O_O
wie chocht mer die richtig? aso so das si när super usgsehnd wie imne hamburger und nid so vercholet.

Re: super önnön

Verfasst: 13 Apr 2011 16:45
von zwirrlibatz
so usem buuch use: langsam uf chliinem füür mit gnueg öl oder anke.

Re: super önnön

Verfasst: 13 Apr 2011 17:13
von O_O
wie lang?

Re: super önnön

Verfasst: 13 Apr 2011 17:30
von PacWoman
chunt druff ah wie knackig das sie no wotsch oder gar ganz weich?
und wie dick das sie gschnitte sii.
aber stimmt scho - muesch sie dünste und nid brätle, dänn bliibeds hell, sind dänn aber gliich "durekocht"

Re: super önnön

Verfasst: 15 Apr 2011 11:12
von Tatsujin
chasch au mit weniger öl/fett, defür ab und zue chli nasses dezueschütte.

Re: super önnön

Verfasst: 15 Apr 2011 12:23
von zwirrlibatz
ganz churz in mikrowälle?

Re: super önnön

Verfasst: 15 Apr 2011 14:08
von PacWoman
ehrlich gseit hanis nie i de mikro gmacht und jetzt hani nöd mal meh e mikrowälle.
evtl würds gah - dänn aber eifach mit chli flüssigkeit aber nöd zvill.
ohne gewähr.
ich find ebe richtig koche (und bache und grilliere) mega :)

Re: super önnön

Verfasst: 25 Apr 2011 05:42
von agestuffer
Steamer for the win
agestuffer

Re: super önnön

Verfasst: 25 Apr 2011 05:42
von agestuffer
O_O hat geschrieben:wie chocht mer die richtig? aso so das si när super usgsehnd wie imne hamburger und nid so vercholet.
Gang go Google..... Gfindsch im Fall ganz schnell...
agestuffer