Seite 1 von 2

Fertipizza

Verfasst: 20 Jul 2011 15:54
von zwirrlibatz
weli findsch die bescht? aso mal vo de marke her.

ich präferier buitoni (verdura vorallem) aber wechsle gern zu no besserem.

und wer tuet trotz "ferti" gliich au no susch wild beliebigi sache brutzle schnitzle vorbereite und dänn no mit druf rüehre? und wennja was wodruf?

Re: Fertipizza

Verfasst: 20 Jul 2011 16:37
von kraut
buitoni isch die beschti. gheie aber immer no sache druf, v.a. weni margherita ha. denn pilzli, olive, mängisch knobli, kapere, pepperoni... chasch viel sache nä, eifach ke ananas!

aber am beschte machsch immer no sälber pizza.

Re: Fertipizza

Verfasst: 20 Jul 2011 16:47
von ritschi
zwirrlibatz hat geschrieben: ich präferier buitoni (verdura vorallem)
jede.
lang hani am liebste dr. oetker gha, aber isch mr jetzt bits verleidet.

Re: Fertipizza

Verfasst: 20 Jul 2011 18:02
von Sylvara
buitoni, so isches. mega super bode het sie.

süsch bini nid so dr fertigpizza fan...am ehste no eifach d'margherita usem denner und denn ganz viel züüg selber druf lade. :)

Re: Fertipizza

Verfasst: 20 Jul 2011 18:21
von Moff
Fertig oder tk? Isch en riese untrschied.
Tk klar buitoni, am liebschte piccolinis
Fertig findi die us de migros im schwarze karton am beschte. Tür, aber sbescht womer fertig chan chaufe.

Re: Fertipizza

Verfasst: 20 Jul 2011 18:58
von zwirrlibatz
dämfall han ich tk gmeint und immer kauft und gässe. was nännt me dänn e "fertipizza"?


spannend: http://www.spiegel.de/wirtschaft/servic ... 44,00.html

Re: Fertipizza

Verfasst: 20 Jul 2011 19:01
von zwirrlibatz
urks http://www.ktipp.ch/themen/beitrag/1018 ... _inklusive

ich blieb bi buitoni. aber dr oetker han ich au scho gha und no guet gfunde wemmi rächt erinner. problem isch die mached nie satt, vorallem buitoni nöd, viel zdünn.

Re: Fertipizza

Verfasst: 20 Jul 2011 19:13
von Acid
also a diä wo en margherita nmäd und denn jenschtes druf tüend: Was isch gnau de Beweggrund?
Oder besser gseit: Was isch de Vorteil gägänüber emene Pizzateig (wemer sowieso no jenschtes sälber druf tuet, chamer jo tomatä und chäs au grad sälber druf legä)?

Re: Fertipizza

Verfasst: 20 Jul 2011 22:54
von Sephi
Acid hat geschrieben:also a diä wo en margherita nmäd und denn jenschtes druf tüend: Was isch gnau de Beweggrund?
Oder besser gseit: Was isch de Vorteil gägänüber emene Pizzateig (wemer sowieso no jenschtes sälber druf tuet, chamer jo tomatä und chäs au grad sälber druf legä)?
:idea: Goht nur unwäsentlech länger als en Tiefchüelpizza und isch derfür meischtens unändlech feiner.

@ Topic: Aber woni haube no Tiefchüelpizzas gässe ha sis meischtens Buitoni gsi, mit no bitz Oliveöl und Tabasco druf.

Re: Fertipizza

Verfasst: 21 Jul 2011 07:18
von evo
zwirrlibatz hat geschrieben:urks http://www.ktipp.ch/themen/beitrag/1018 ... _inklusive

ich blieb bi buitoni. aber dr oetker han ich au scho gha und no guet gfunde wemmi rächt erinner. problem isch die mached nie satt, vorallem buitoni nöd, viel zdünn.
dr ötker isch au guet findi.

was au no abgoht: flammküesche vo wagner

Re: Fertipizza

Verfasst: 21 Jul 2011 07:23
von kraut
der aldi het mau sone steiofepizza gha, wo seehr guet isch gsi. leider he si die usem sortiment gno. :briegge:

und im migros hani mau eini gha womi no besser het dünkt aus buitoni. ha dänkt, super itz choufi nur no die. ähä. z nächst mau woni i migros bi gange hani vergässe weli dasses gsi isch. :typej:

Re: Fertipizza

Verfasst: 21 Jul 2011 11:09
von ritschi
ah ja i dr migros hets mal eini gä mit ere ganze chilischote i dr mitti. die hani immer mega fein gfunge. jetzt gits sie nümm.

Re: Fertipizza

Verfasst: 22 Jul 2011 11:22
von zwirrlibatz
evo hat geschrieben:was au no abgoht: flammküesche vo wagner
:!:
kraut hat geschrieben:der aldi het mau sone steiofepizza gha, wo seehr guet isch gsi. leider he si die usem sortiment gno. :briegge:
de aldi hett überhaupt super züg wo anderi (da) nöd händ.

Re: Fertipizza

Verfasst: 31 Jul 2011 17:39
von ritschi
dr oetker scho wöue ufgäh und denn isch das cho:

Bild

für chli abwächslig definitiv z'empfehle und komplett anders als die andere vo ihne.
isch e "wachsendi" pizza.

Re: Fertipizza

Verfasst: 02 Aug 2011 11:22
von zwirrlibatz
ritschi hat geschrieben:isch e "wachsendi" pizza.
:wtf:

isch das sowas wie die läbige fisch wo's imne rächt dumme land ässed?

Re: Fertipizza

Verfasst: 02 Aug 2011 11:57
von Mastler(P)
wachsend - ganz geile beschrieb fuer teig wo ufgaht.

han scho ewigs kei meh gha, und wenn den usm coop will ich praktisch nur im coop poschte.
aber ich weiss no di geilscht hani vor ca. 5 jahr usm spar glaubs kah.
american style, dicke teig, vill mais, salami und anders gmuess. isch frisch gsi. forever in mah heart. :happy:

Re: Fertipizza

Verfasst: 02 Aug 2011 13:18
von zwirrlibatz
"dick" in cm isch de teig sehr super solang er luftigbrotig isch, echt italiänischi pizza halt. de fett amistylemampfteig isch nüt, genauso wie aber au de "huuuuuuuuuuuuuuchdünn" pizzabode quatsch wo i de letschte jahre vo möchtegernkänner propagiert wird und schlapp und füechtmatschig usem täller hangt. widerlich.

Re: Fertipizza

Verfasst: 02 Aug 2011 13:22
von Avenger
schlapp und füechtmatschig isch in der tat widerlich. aber der amistylemampfteig, wieso nid? :D

Re: Fertipizza

Verfasst: 02 Aug 2011 13:24
von Mastler(P)
100% korraekt!
zu duenn find ih no schlimmer als zdick. aber dae wohn ich gmeint han isch sehr hoch gsi aber wuekli luftig locker. :happy:

Re: Fertipizza

Verfasst: 02 Aug 2011 13:33
von evo
kenneder dieci pizza zum bstelle? huere super sins.

aber ubass wemme "dicke teig" akrüzlet. holy honolulu. öppe 3 cm hoch isches denn :lol:

Re: Fertipizza

Verfasst: 02 Aug 2011 13:50
von Mastler(P)
das muessi grad mau usprobiere~! :)

Re: Fertipizza

Verfasst: 04 Aug 2011 14:12
von Mastler(P)
... HA! SCHOEN WAERS!
doppelte bode macht min dieci beck noed! :(

Bild
du kommst auf meine schwarze liste, fabio. :-x

obwohl, ha mi grad no chli durre klickt und gmerkt das jede vor groessi chli es anders ahgebot haet und dae doppelteig hani au nur grad zbasu gseh. :(

Re: Fertipizza

Verfasst: 04 Aug 2011 14:14
von h4xX0r
bi mir liefered de pizza-kurier für 15 chf jedi pizza hei. riesig und fein. kein grund für fertigpizza

Re: Fertipizza

Verfasst: 04 Aug 2011 14:19
von ritschi
evo hat geschrieben:kenneder dieci pizza zum bstelle? huere super sins.

aber ubass wemme "dicke teig" akrüzlet. holy honolulu. öppe 3 cm hoch isches denn :lol:
bstelle ab und zue no bim dieci. chasch uf de website zämeklicke was druff wosch.

pizza isch fein ABER pris/leistig chönnt besser si.

Re: Fertipizza

Verfasst: 04 Aug 2011 14:21
von ritschi
zwirrlibatz hat geschrieben:
ritschi hat geschrieben:isch e "wachsendi" pizza.
:wtf:

isch das sowas wie die läbige fisch wo's imne rächt dumme land ässed?
isch mr grad de richtig usdruck nid i sinn cho, die ganz ziit nur "alle pizzas gehen hooooooch" im chopf gha :lol: