Seite 1 von 1

Anko - wie isch?

Verfasst: 29 Aug 2011 17:23
von kraut
ha grad chli rezäpt für japanischi desserts agluegt und gmerkt dass i jedem 2. anko drin isch. isch das no guet? wo chunnt me das über (bern)?

Re: Anko - wie isch?

Verfasst: 30 Aug 2011 00:34
von Tatsujin
in bern eventuell im nippon shop, falls es de na git. frög mal de sephler.

frittierti schwänz

Verfasst: 30 Aug 2011 10:15
von O_O
kraut hat geschrieben:ha grad chli rezäpt für japanischi desserts agluegt und gmerkt dass i jedem 2. anko drin isch. isch das no guet? wo chunnt me das über (bern)?
schwör mal in globus delicatessa abe.

Re: Anko - wie isch?

Verfasst: 30 Aug 2011 11:30
von Mastler(P)
chunt das us dae manko?

Re: Anko - wie isch?

Verfasst: 30 Aug 2011 14:57
von Tatsujin
nei, us dim mami im rollstuehl uf em monolith am tuenkle und spuehle chunts.

Re: Anko - wie isch?

Verfasst: 30 Aug 2011 17:29
von Reinforced
anke gitts i jedere migros

Re: Anko - wie isch?

Verfasst: 31 Aug 2011 00:33
von Tatsujin
hehehe

Re: Anko - wie isch?

Verfasst: 31 Aug 2011 10:52
von ritschi
hihihi

Re: Anko - wie isch?

Verfasst: 31 Aug 2011 11:50
von derinderinderinderin
Azuki-Bohne :sabber:

Re: Anko - wie isch?

Verfasst: 06 Sep 2011 16:22
von Sephi
I liebes! Mines wüssens gits aber im Globus Delicatessa nid - chönntmi tüsche, has gad nid im Chopf. I bezieh min Azuki stöff haube vom Nishi. Dört gits gäbigi Dose devo, scho ir richtige Mischig aber noni püriert - losches denn eifach no dürne Stabmixer bises die gwünschti Konsistänz het. Am Tanaka sin Minishop gits leider nümme.

Super isch mal Mochi (mit Anko gfüllt) mache. Oder machsch chlini Crêpes und duesch denn jewils ein bis zwei Löffel Anko dri und falte. Megen!

Re: Anko - wie isch?

Verfasst: 06 Sep 2011 16:45
von Tatsujin
anklonigiri
ankloglace
ankloanman

Re: Anko - wie isch?

Verfasst: 06 Sep 2011 19:42
von kraut
Sephi hat geschrieben:I liebes! Mines wüssens gits aber im Globus Delicatessa nid - chönntmi tüsche, has gad nid im Chopf. I bezieh min Azuki stöff haube vom Nishi. Dört gits gäbigi Dose devo, scho ir richtige Mischig aber noni püriert - losches denn eifach no dürne Stabmixer bises die gwünschti Konsistänz het. Am Tanaka sin Minishop gits leider nümme.

Super isch mal Mochi (mit Anko gfüllt) mache. Oder machsch chlini Crêpes und duesch denn jewils ein bis zwei Löffel Anko dri und falte. Megen!
öppe grad +10! merci, tueni grad mal bim nishi luege.

Re: Anko - wie isch?

Verfasst: 07 Sep 2011 00:31
von Tatsujin
immer zersch bim nishler luege :idea:

Re: Anko - wie isch?

Verfasst: 07 Sep 2011 08:26
von Mastler(P)
Tatsujin hat geschrieben:immer zersch bim nishler luege :idea:
:!: