Seite 1 von 2

Swiss Wagyu

Verfasst: 09 Dez 2011 11:50
von geosnow
http://www.swisskobebeef.ch/joomla/" onclick="window.open(this.href);return false;

hani hüt bestellt. Bis morn chamme no, denn mues mer wieder warte. ich hans nonie gah, und probier jetzt es Filet, es Waygusteak, es Tatar und de Burger us.

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 09 Dez 2011 12:51
von Waldschrat
schgeile. guati sach. kanni nur empfähla.

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 09 Dez 2011 13:03
von Sephi
:shock: Kauft! Irgendwenn...

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 09 Dez 2011 14:47
von Tatsujin
suisu wagyu :lol:

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 17 Dez 2011 13:38
von zwirrlibatz
Bild

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 17 Dez 2011 20:52
von geosnow
Hüt isches acho.

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 17 Dez 2011 22:31
von Sephi
geosnow hat geschrieben:Hüt isches acho.
Darfme froge wiviu was gchoschtet het? Uf der Site gähsi ja keni Prise ah bisme wider cha bstöue.

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 18 Dez 2011 20:03
von geosnow
Bild

Prise sind in chf/kg

Filet (Medaillon ca. 100 bis 150 g / Stück)
500.--
Hohrücken ca. 400 bis 500 g / Stück
380.--
Entrecôte ca. 350 bis 450 g / Stück
360.--
Huft für Rumpsteaks ca. 200 bis 350 g / Stück
320.--
Wagyu Steak Huftdeckel ca. 250 bis 400 g / Stück
290.--
Schnellplätzli à la minute oder für ein Tatar 2 er Packung à ca. 150 bis 250 g / Stück
160.--
Saftplätzli à ca, 200 bis 300 g / Stück zum Schmoren oder Garen
130.--
Braten à ca. 750 bis 1500 g auch als Roastbeef geeignet
110.--
Haxen ca. 200 bis 400g für ein Osso Bucco
75.--
Stück
Siedfleisch für passionierte Kenner
60.--
Stück
Voressen Packung à 500 oder 1000 g
70.--
Packung
Geschnetzeltes Packung à 500 oder 1000g z.B. für Zürcher Geschnetzeltes mit Rösti
65.--
Packung
Hackfleisch Packung à 500 oder 1000 g Aperoburgerli z. B. beim Champagnerfrühstück
45.--
Packung
Hamburger Stück ca 120 g Packungspreis natur, schwach gewürzt, Packungen à 2 Stück
15.--
Packung
aus reinem Wagyufleisch
Pantli (Salsiz / Landjäger ähnlich) ca 200 g Stückpreis als ideale Ergänzung von kalten Platten
16.--

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 18 Dez 2011 20:06
von geosnow
Filet
hohrücken
Waygu steak sind usverchauft.

Das uf em Bild isch es Filet.

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 00:52
von Tatsujin
rolf, werum nennt mers wagyu wenns gar nöd us nippon chunt?

rolf, die priise.

rolf, die zuebereitig.

nöd chli schad drum?

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 06:56
von TypeJ
:groel: de omfg japan tatseltujin
:typej:

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 07:18
von Tatsujin
ich gibe ja eigentlich en stink druff, aber erchlärmers doch bitte scheen? :eek2:

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 07:35
von TypeJ
was willsch ghöre? das eues originale omfg japan rind natürlich na 1000mal besser isch?

de pries isch hert ja, i het fascht bstellt, aber bime kilopries vo über 100.- frengg, und das für mischfleisch, aso au ghacktets und so, isch mir das doch ZU TEUER!

aber s'fleisch isch sicher geil!

es heisst ja swiss wagyu und nid japan oder? isch doch scheiss egal wies heisst :lol:

zubereitig isch doch fair! wieso nid? scharf abrote, niedergare=geil

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 07:46
von Tatsujin
TypeJ hat geschrieben:was willsch ghöre? das eues originale omfg japan rind natürlich na 1000mal besser isch?
Nei
TypeJ hat geschrieben: de pries isch hert ja, i het fascht bstellt, aber bime kilopries vo über 100.- frengg, und das für mischfleisch, aso au ghacktets und so, isch mir das doch ZU TEUER!
Ja

TypeJ hat geschrieben:aber s'fleisch isch sicher geil!
glaub ich gern
TypeJ hat geschrieben: es heisst ja swiss wagyu und nid japan oder? isch doch scheiss egal wies heisst :lol:
stimmt eigentlich. es passt aber trotzdem irgendwie nöd. isch halt wie wenn mer wür in japan hergstellte schwiizerchääs, "japanese schwiizerchääs" benamsle.
TypeJ hat geschrieben: zubereitig isch doch fair! wieso nid? scharf abrote, niedergare=geil
uf em fetli hets halt eifach grad chli ganz gar arm uusgseh = so chli sorry halt.

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 07:49
von TypeJ
guet, das mit em name hesch eigentlich recht!!!
aber ebe, wayne, solangs weichi gid wos chaufed, fair!

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 10:27
von O_O
döf me de au nid sushi säge wenns nid vo japan chunt?

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 10:51
von Tatsujin
dert isch das was anders. dert chunt ja s wort "japanisches" nöd drin vor :idea:

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 11:52
von ritschi
in ameriken findsch o überall swiss cheese wo keine isch.

en lade wo new york food heisst, obwohl er i de schwiiz isch.

oder italian pizza.


usw. isch ganz normal. geit ja meh um de "ursprung" und nid wo jetzt genau das produkt hergstellt wird

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 13:06
von Tatsujin
äuää itz? :shock:

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 14:10
von Schummelschumi
ritschi hat geschrieben:in ameriken findsch o überall swiss cheese wo keine isch.
swiss cheese i de staate isch doch eifach irgend en bleiche fläre wos löcher iägstanzt händ :groel:

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 14:17
von Tatsujin
Schummelschumi hat geschrieben:
ritschi hat geschrieben:in ameriken findsch o überall swiss cheese wo keine isch.
swiss cheese i de staate isch doch eifach irgend en bleiche fläre wos löcher iägstanzt händ :groel:
swiss cheese in america:

Bild

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 18:05
von Sephi
Tatsujin hat geschrieben:dert isch das was anders. dert chunt ja s wort "japanisches" nöd drin vor :idea:
wagyu (abgseh vor Tatsach dass s Wort Japan drin vorchunnt) isch aber eifach au die offiziell bezeichnig vo dere Rasse Rind (oder dene paar Rasse Rind), und wills die Rasse jetz halt eifach au ir Schwiz züchted (vo Japan importiert) machts scho Sinn ;-). Isch wie wenn en Farm mit Angus-Rinder uftuesch, nennsches ufgrund vor Rasse wod züchtisch Angus.

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 22:31
von emP
ilet (Medaillon ca. 100 bis 150 g / Stück)
500.--
:groel: :schraube:


was choscht das in tschäpän?

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 23:33
von geosnow
eher no meh, wenns richtigs kobe beef isch. s türe isch, dass d rinder drü mal länger händ, bis gschachtet werded, ergo mindestens 3xtürer, wenn nöd no meh, weg de hochwertige nahrig.

ich finds sehr fein und ich liebs ganz gar. s steak machi denn niedergar und us em saftplätzli machi es tartar!

Re: Swiss Wagyu

Verfasst: 19 Dez 2011 23:36
von geosnow
Tatsujin hat geschrieben: rolf, die zuebereitig.
wotsch en velo sattel? :sleepy:
Tatsujin hat geschrieben: nöd chli schad drum?
um was? ums tierli? häsch sicher au scho fleisch gässe. :vortex: