Seite 1 von 2
Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 28 Okt 2010 13:06
von emP
So stelli mer das vor, das wär öppe de Minimalstandard.
Rindhuft mit Chllies und Gmües:
Rindshuft, Chillies, Lauch Zucchetti, Sojasauce, Auschteresauce
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 28 Okt 2010 13:15
von zeromeier
Uncle Bens Thai-Curry Sauce, Riis, 1 Peperoni, Ananasschiibä, evtl. Pouletfleisch, alles abrate, sauce drübe, nahwürze, riis dezuä, fertig. super.
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 28 Okt 2010 13:29
von Tatsujin
KIKKOMAN..SHOO MEE, SHOO YUUU!!
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 28 Okt 2010 14:18
von emP
zeromeier hat geschrieben:Uncle Bens Thai-Curry Sauce, Riis, 1 Peperoni, Ananasschiibä, evtl. Pouletfleisch, alles abrate, sauce drübe, nahwürze, riis dezuä, fertig. super.
Uncle Bens hett so chli gout nach plastig. hani mal bim campe chauft.

Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 28 Okt 2010 14:37
von Sephi
Tatsujin hat geschrieben:KIKKOMAN..SHOO MEE, SHOO YUUU!!
Kikkooomaaaaan, Kikkkooooomaaaaaaaaaan....
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 28 Okt 2010 14:38
von Sephi
Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 28 Okt 2010 15:54
von h4xX0r
am samschtig mis geburiesse:
apetizer:
häxebrötli (philadelphia, paprika, salz, pfeffer)
büffelmozarella mit basilikumblatt und cherrytomate mit oliveöl und balsamico alles ufeme zahstocher.
vorspiis:
caesarsalad ohni die saugruusige anchovis mit aagröschtetem baguette
nebedrah gschwellti herdöpfel i de pfanne im oliveöl ufgheizt und liecht verdruckt mit früehligszwiebel und lemondressing (zitronesaft, oliveöl, salz, pfeffer, mineralwasser) vermischt
hauptgang:
1.2kg rindsfilet niedergaart, nudle mit balsamico-rotwii reduction. rüebli und zucchetti im steamer gmacht und denn in butter aabrötled.
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 29 Okt 2010 06:28
von emP
Tatsujin hat geschrieben:du bruchsch:
-eier (8 stk. für zwei persone)
-schpäckschtreife
-schiibe chääs (wo möglichsch guet schmilzt)
-butter
-pfäffer
-salz
-paprika
-dillspitze
den machsch wie folgt und bis am schluss immer uf niedriger flamme halte:
[imghttp://img407.imageshack.us/img407/2724/p1060860zj9.jpg[/img]
und immer schön dä deckel druff lah!
än guätä!
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 29 Okt 2010 07:33
von evo
muesi au widermol mache! es isch wahnsinnig geil. nur tumm dass me sich denn zum kalorieusgliich e wuche lang vo rohe rüebli ernäre muess

Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 29 Okt 2010 10:13
von mousch
evo hat geschrieben:muesi au widermol mache! es isch wahnsinnig geil. nur tumm dass me sich denn zum kalorieusgliich e wuche lang vo rohe rüebli ernäre muess

Naja wenn du dezue nid no Broscht oder süsch irgendwelchi KH mampfsch, gseni kei Problem für das Gricht. Isch halt vil fett, aber fett allei macht zum glück nid fett..

Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 29 Okt 2010 10:54
von zwirrlibatz
bescht pasta sauce:
parmesan & rahm 1:1 i de pfanne verschmelze, pfäffer und viel viel viel früsche rosmarin.
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 01 Nov 2010 10:15
von putzfrau
das wuchenänd hani sones tatsel-schpiegelei gmacht. huere guet ischs gsi.

Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 01 Nov 2010 10:23
von Acid
Was ich mich scho lang mol gfrögt han: Warum gsehnd am Tatsujin sini Eier so komisch us? Oder isch das normal in Japan.
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 01 Nov 2010 10:39
von ritschi
Acid hat geschrieben:Was ich mich scho lang mol gfrögt han: Warum gsehnd am Tatsujin sini Eier so komisch us? Oder isch das normal in Japan.
ussert dir het die hie glaub no keine gseh.
chchch
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 01 Nov 2010 10:43
von emP
btw was isch komisch a dene Eier?
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 01 Nov 2010 11:04
von evo
dr deckel druf legg trick macht das. het nüt mit de eir ztue
Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 01 Nov 2010 12:12
von Shadow
Was diskutiered ihr da über em Tatsu sini Eier? LOL
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 01 Nov 2010 12:12
von Chäller
Shadow hat geschrieben:Was diskutiered ihr da über em Tatsu sini Eier? LOL
Findsch sie dänn nöd schön?
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 01 Nov 2010 15:48
von h4xX0r
evo hat geschrieben:dr deckel druf legg trick macht das. het nüt mit de eir ztue
en mega trick laul
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 01 Nov 2010 16:23
von evo
du ich erklärem nummer warum t eier "komisch" usgsehn
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 02 Nov 2010 22:05
von Acid
ritschi hat geschrieben:Acid hat geschrieben:Was ich mich scho lang mol gfrögt han: Warum gsehnd am Tatsujin sini Eier so komisch us? Oder isch das normal in Japan.
ussert dir het die hie glaub no keine gseh.
:typej:
Joggel
evo hat geschrieben:du ich erklärem nummer warum t eier "komisch" usgsehn
Ah... Mercie.. han glaub no niä Spiegeleier mit Deckel druf gmacht, drum hani das ebä no niä gseh. Hed das en Vorteil?
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 03 Nov 2010 12:50
von evo
Acid hat geschrieben:Hed das en Vorteil?
filicht isch s eigäl biz mehr dure? ich weiss es nit

Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 04 Nov 2010 08:44
von putzfrau
es verteilt d'hitz besser i de pfanne. susch ischs eifach une schwarz und obe no roh. mit dem deckel isch das chli glichmässiger. usserdem bruchsch weniger energie bim choche, wännd amigs en deckel drufhausch, will nid di ganz hitz obe use gaat.
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 04 Nov 2010 11:59
von Acid
putzfrau hat geschrieben:es verteilt d'hitz besser i de pfanne. susch ischs eifach une schwarz und obe no roh. mit dem deckel isch das chli glichmässiger. usserdem bruchsch weniger energie bim choche, wännd amigs en deckel drufhausch, will nid di ganz hitz obe use gaat.
Ja guet... die grundlegende Eigäschaftä vonerä Pfanne mit und ohni Deckel sind glaub de meischtä klar. Ich han gmeint spezifisch wäg derä Gschicht mitem Eigäl...
Ich mag mini Spiegeleier unä und vor allem am Rand schön chnusperig, und s Eigäl no möglichscht flüssig, so dasmers cha ufstächä und denn flüssts über s Eiwiss... s Beschtä amene Spiegelei findi das. Schwarz wird au ohni Deckel i de Regel nüt. Drum glaubi isch es nüt für mich Spiegeleier mit Deckel... aber ich chas jo mol versuächä.
Re: Dini Lieblingsrezept (oder TSSER 2.0)
Verfasst: 07 Nov 2010 12:44
von LuiStyle
Ich han hüt am Tatsu sini Eier usprobiert
Es würkli super gsi ich chans allne nur empfehle:1thumb:

.
Han aber weniger Zuetate brucht willi nöd alles gah han:oops:
s'nächstmal muessi sicher meh Käs inne tue
