
So öppis möchti mal


oder

Moderator: Avenger
Ich denke Du machst mit der nichts falschMr Burzel hat geschrieben:Gseht optisch no nätt us
Kasch demfall empfehle oder seisch dases für en Afänger nüd isch?
De wichtigschti Tipp überhaupt: D'Mühli isch wichtiger als d'Maschine. Mit ere guete Mühli chan me au a ere durchschnittliche Siebträgermaschine en aständige Espresso anebringe. Mit ere schlächte Billigmühli chasch hingäge au en Olympia dihei ha und jedi Müeh wird vergäbes si.Mr Burzel hat geschrieben:Wot umstiege vo Nespresso Käpseli uf "richtige" Kaffi/Espresso....wer het Tipps für eh gueti Maschine ( Pries Range offe ).
fuck, ich muess mal wieder uf italie.LeviathanX hat geschrieben:Ich hab mich damals in zwei Wochen Italienurlaub so an den italienischen Kaffee, Espresso und Mocca gewöhnt - gibt kaum was besseres (für mich)
Was hesch füres Vollautomate Maschineli?feeshlee hat geschrieben:händ bis vor kurzem en nespresso gha. sind jetzt ufen vollautomat umgstiege, will nespresso langsam echli tür worde isch. melitta caffeo bistro. mit lavazza oro oder no besser lavazza super espresso. isch min. gliich guet wie ristretto oder kazaar vo nespresso.
Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 22 Gäste