spargle sind ok. aber am liebschte sparglcremsuppe.
The opposite of courage in our society is not cowardice, it's conformity.
Euphemisms and political correctness only obscure the truth. Man kann auch sagen, deine Wahrheit ist eine Platiduede. (G)? Das sind eigentlich alles Schafseckel
oft eifach gmüetlich im dampfi, so chosch ned gad alles gsunde use
de mit echli fleur de sel oder aromat puur inedrucke!
gescht hanis aber na husch im bachofe mit echli appezeller chäs und speckstreiffe überbache! recht geil gsi..
s'pisse ide nacht isch denn weniger geil gsi olol
putzfrau hat geschrieben:schbargle super
bi ois gittses eifach so mit söseli, als salat, als gmüesbiilag, sälte als suppe, ...
alli händs gern
als salaaat
unfassbar geil! e liechts sauceli mit eme guete schuss zitrone und wiessem balsamice roxt hert!
als suppe, lulz, isch für all wos halt sust nid gern hend..will denn schmöckts ja chum me denach
schparglä, megen sinds. weiss jede mit chli gschmack im muul.
www.pcedaisakusen.net
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PCE Shmups countdown: 111/111 (all clear!!)
PCエンジン - シューティングゲーム読み秒:111/111枚 (クリア!!)
Intuitive improvisation is the secret of genius.
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Euphemisms and political correctness only obscure the truth. Man kann auch sagen, deine Wahrheit ist eine Platiduede. (G)? Das sind eigentlich alles Schafseckel
sehr fein nebst classic hollondaise und co. isch o die italiensch variante mit oliveöl und früschem pesto. denn no bitz ghackets ei drüber.
hani mal imne resti gha, sehr guet gsi.
"I like to think of masculinity as a tiny, pretty, porcelain ballerina on the edge of a shelf, ever so delicate and always threatened."
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Ich hans nid so gern mit so Schlabbersöseli und so Züg (wiä eigentlich bi allem au... au en Grund wieso ich mit dem fleischfondue Züg nid vil chan afangä).
Am liebschtä hanis mit drüber gribenem Parmesan. Oder eifach zumene guete Stück Fleisch.