en gratäng form, detdrii langi dicki zucchini streife, drmit das wo folgt dadruf en bode findet.
die streife ca e stung imne guete öl plus no sojaöl mariniere, mit gwürz nach belieben.
dänn schampignons entstielt und überobsi, aso mit em fasch hohlruum gäg ufe, druf verteile.
d'schampistiels plus tomate plus rucola (oder bärlauch oder spinat oder alles) inere pfanne dünschte.
dänn suurrahm, ziege- und früschchäs (ich han petit chevre und hüttechäsgnoh) und thymian (oder was me will) driimische.
verrüehre und dänn i d'schampis i de form fülle.
honig drüber tröifle
in bachofe mit, ca 180°, 20min
biilag:
verschiedens, ehner hertknackigs gmües wie kohlrabi, sellerie, rübeli, rande i ehner grosse schiibe ufnes bläch lege (backpapier), guet würze und öle und im ofe "röschte". ufmene separate täller arichte für alli zum bediene.
riis, hirse oder couscous würd sicher au no drzue passe, han ich nöd gmacht.
dessert:
e paar fiige halbiere und mitmene sternanis belegge.
e paar fiige nur krüzt iischnide (wie de cervelat am spiess) und zimt drii schtöibe.
bi allne fiige en butterflocke drii/druf.
in ofe mit, öppe 10min
i de zwüscheziit nüss, zbsp wal- und mandelplättchen in butter churz aröschte.
dänn alles zäme ufen täller richte, plus ein zwei fette löffel mascarpone drzue

und bitz honig drüber
dummerwiis kei foti gmacht.